Üzleti innovációs díj: Dallos-Fitness Szolgáltató Bt.

2007.11.30. 09:50
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Titkon évek óta arra készült, hogy pályázzon a Kisalföldi Presztízs Díjra, és megmutassa kiváló eredményeit Dallos Ágnes. Idén megtette, és rögtön sikerrel járt: cégének, a három éve alapított Dallos-fitness bt.-nek ítélte a zsűri az Üzleti Innovációs Díjat.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Dallos Ágnes
Dallos Ágnes ügyvezető: – Meglepődtem, hogy sikerült elnyerni az üzleti innovációs díjat, és most határtalan örömöt érzek. Az ember ilyenkor egy kicsit végiggondolja azt, hogy tényleg mennyi mindent is csinált eddig. A hétköznapokban teszem a dolgom, az egyik nap jön a másik után, de a Kisalföldi Presztízs Díj most ráébresztett arra: valóban fontos ügy az, amiért tevékenykedem. Azt gondolom, hogy a kollégáim nagyszerű fitneszedzők, képezik magukat, ahogyan én is. Még jobban meg kell őket becsülni és segíteni nekik abban, hogy még több sikert érjenek el, és minél több embert taníthassanak, és átadhassák a tudásukat.
A nap folyamán elgondolkodtam azon, vajon mi szólhatna a cégem mellett, ha megkapnám ezt az elismerést. Biztos vagyok abban, hogy ezzel a gondolattal valamennyi jelölt eljátszott. Nos, arra a következtetésre jutottam, hogy a mai világban – amikor hihetetlen módon felgyorsult az életünk, rendkívül sok stresszhatás ér minket, a legtöbben nagyon sokat dolgoznak, és mindenütt annyira nagyok az elvárások – mindenkinek rá kell ébrednie arra, az egészsége a legfontosabb. Ez nem fizethető meg semennyi pénzzel: mindenkinek tennie kell azért, hogy egészségesen éljen. A Dallos-Fitness bt. ebben segít valamennyi mozogni vágyó győrinek.
Dallos-Fitness Bt.
Dallos Ágnes 2004-ben alapította a Dallos-Fitness Betéti Társaságot. Korábban sokáig Győrben, majd három évig Ausztriában ugyancsak fitnesszel foglalkozott. A cégalapítás oka elsősorban a megszerzett többéves szakmai és pedagógiai tapasztalat hasznosítása és az egészségmegőrzés iránti elhivatottság volt. Dallos Ágnes egy amerikai úton ismerkedett meg a Pilates-módszerrel, amelyet öt éve tanul és tanít. Ennek elsajátításához komoly anatómiai ismeretekre is szüksége volt. A módszer kifejezetten a mélyizomzatot célozza meg, amely az emberi test helyes tartásáért felelős, valamint fejleszti a testtudatot is. Tavaly nyáron a Dallos-Fitness Magyarországra hozta a rom maschine-t, a négy perc fitneszt, amivel újabb réteg igényét próbálja kielégíteni. Idén szeptemberben új, nagyobb, modernebb helyszínre költöztek, ahol több érdeklődőt tudnak színvonalasabban kiszolgálni. A vevőkörrel való naprakész kapcsolattartás fontos eszköze a három weboldal (dallosfitness.hu, pilatesstudio.hu, 4perc.hu).

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...