Reflektorfénybe állítja az üzleti teljesítményt

2006.08.07. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Már többen elkezdték készíteni idei pályázatukat a Presztízs-díjra, ugyanis azt már megírtuk: újra meghirdetik az alapítók ezt a megmérettetési lehetőséget a megye gazdasági szereplőinek.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Biztatásképp a korábbi nyertesek nyilatkozataiból idézünk olyan részleteket, amelyekből kiderül, hogyan kamatoztatták a kapott elismerést. Az díjat alapító cégek vezetői is jó tanácsokkal szolgálnak.

A számok tanúsága

„Rangot és ismeretséget adott számukra a Presztízs-díj. Az árbevételt jelző számok tanúsága szerint nem az ipar átlagával fejlődik a társaság. Úgy gondolom, az átlagos mértéket meghaladó növekedésben szerepe lehetett annak az ismertségnek, amit a Presztízs-díjjal szerzett magának a cég. Olyan munkákkal is megbízták a Jankovits Hidraulikát, amelyekhez úgy gondolom, nagyobb ismertség kellett volna. A Presztízs-díjas cégnek megelőlegezték ezt a bizalmat, s a megbízók bevonva minket a fejlesztő munkába, adtak a cég számára megbízásokat. A társaság élve a lehetőséggel, feltünteti a cégismertetőjében, hogy Presztízs-díjas. Kiderült, hogy más régióbeliek számára is rangot jelent és elismerést vált ki."
Jankovits István cégtulajdonos
Jankovits Hidraulika Kft.
Üzleti innovációs díj 2004

Egy ötlettel előbbre

„Nekünk üzleti kötelességünk, de a környezetvédelem nemcsak a Büchl feladata, mindannyiunk közös érdeke, hogy egészségesebb, tisztább világban éljünk. A Presztízs-díjjal járó nyilvánosság alkalmat ad arra, hogy ezt a gondolkodásmódot népszerűsítsük, és arra is felhasználhatjuk, hogy ismertebbé tegyük cégünket. A díj azt jelenti, hogy az innovatív, kitartó munka, a magas minőségi követelményrendszer meghozta eredményét. Filozófiánk most is az: járjunk egy ötlettel mindig előbbre másoknál!"
Gömöry Árpád ügyvezető igazgató
Büchl Hungaria kft.
Környezetvédelmi díj 2005


A siker visszhangja

„A hagyományteremtő ötlet beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A Presztízs-díj pozitívan cseng az üzleti világban. Ez abból is látszik, hogy egyre fokozódik az érdeklődés megszerzése iránt. A szigorú versenyfeltételek ellenére a pályázatok mennyisége növekszik és egészséges versenyhelyzetet teremtett. A Presztízs-díj az emberi teljesítménynek és alkotóképességnek olyan megmérettetése, amely a gazdaság és végül is az emberek érdekeit szolgálja. Már a részvétel önmagában is óriási előnyt jelentett a pályázó cégeknek. Az alapítók eddig is és ezután is ennek tudatosítására törekednek."
Imre István elnök-vezérigazgató
Integrál-Hexa zrt.

A nyilvánosság elismerése

„A Presztízs-díj kapcsán nyilván mindenki először az üzlet, a siker, a sikeres üzlet által megszerezhető presztízsre gondol. Én meg azt hiszem, hogy Magyarország ezen régiójában ez ma már szinte alapkövetelmény. Az igazi presztízst a saját teljesítmények környezetünk általi elismerése hozza meg, ezért fontos a Kisalföld kezdeményezése, és ezért vagyunk ott az alapítók között. Hiszen a nyilvánosság, a szűkebb-tágabb közösség, környezet elismerése jelenti a presztízst, ami a nyilvánosság nélkül nem érvényesülhet. A Presztízs-díj a sikeres üzleti és egyéni teljesítményeket reflektorfénybe állítja, így igenis mindenki lehet »próféta a saját hazájában« is. A díjkiosztó gála a régió és Győr üzleti, társadalmi életének egyik legrangosabb eseményévé vált."
Pintér István vezérigazgató
Rába Járműipari Holding Rt.

Megmérettetés 2006-ban is!

A Kisalföldi Presztízs Díj idén is a megye üzleti életének legkiválóbbjait illeti. Rangot és elismerést biztosít a védjegy használójának, és egyben példát is mutat követőinek. Amennyiben ön vagy vállalkozása szívesen megmérettetné magát a közönség és a szakmai zsűri előtt, induljon a Kisalföldi Presztízs Díjak egyikéért! A részletekről a 96/504-501-es telefonszámon érdeklődhet. A meghirdetetett kategóriák: Az év kisvállalkozása díj, Az év középvállalkozása díj, Az év vállalkozása díj, Az év üzletembere díj, Üzleti innovációs díj, Környezetvédelmi díj. A program alapítói: Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipar Kft., Audi Hungaria Motor Kft., Graboplast Rt. Holding, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Integrál-Hexa Magasépítőipari és Fővállalkozói Rt., Rába Járműipari Holding Rt.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...