Rangot vív ki a teljesítmény

2004.11.26. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Mihalicz Antal, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi  és Iparkamara elnökének véleménye a díjról.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Mihalicz Antal, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi  és Iparkamara újonnan megválasztott elnöke egyben egy nagyon sikeres megyei cég első számú irányítója. Amikor a Presztízs-díjról mond véleményt, abban vállalati irányítói véleménye is benne van. Mindenféle elismerés újabb ösztönzés a még jobb munkára – így a teljesítmény olajozója.

A mai világ a versenyről szól – állítja Mihalicz Antal. A gazdasági élet minden egyes ágában  mindennap verseny van, mindenhol megméretünk. A Presztízs-díj pályázatán az abba benevező cégek önként és maguk vállalták a megméretést, jelezve ezzel, milyen fontos számukra a verseny, s hogy ezt elismerjék. A fejlődésnek elengedhetetlen feltétele az anyagi forrás, de legalább ekkora ösztönzőerőt jelenthet a teljesítmény elismerése.

– A Presztízs-díj pályamunkáinak értékelését, ezt a megtisztelő feladatot új kamarai elnökként csupán örököltem. Amennyiben annak idején én kaptam volna a lehetőséget, hogy vállalkozótársként részt vegyek benne, nagy örömmel vállaltam volna. Nagyszerű és kivételes lehetőségnek tartom, hogy a régióbeli gazdasági egységek a saját szűkebb hazájukban mérettessenek meg és kaphassanak elismerést. Meggyőződésem, hogy presztízst növelő a Presztízs-díj.
Mihalicz Antal

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...