Presztízst ad munkájának

2006.08.14. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A Kisalföldhöz egyre több kérdés érkezik a 2006-os Presztízs-díjjal
kapcsolatban. Egyre több vállalkozó szeretné megtudni, eséllyel pályázhat-e a rangot adó díjra.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.A pályázatokat szeptember végéig kell majd benyújtani. Addig is bárki, aki a kiírt kategóriákban: 1. Az év kisvállalkozása, 2. Az év középvállalkozása, 3. Az év vállalkozása, 4. Az év üzletembere, 5. Innováció, 6. Környezetvédelem szeretne pályázatot benyújtani, de bizonytalan, nyugodtan hívhatja információs telefonunkat, 96/504-501!
Az interneten a díj előzményeiről, mára nyugodtan elmondható, hagyományairól a www.presztizs.kisalfold.hu internetes oldalakon is találnak tájékoztatót.

Az idei Presztízs-díj látványos díjkiosztó ünnepségét november végén rendezik meg a díj alapítói. A programra idén sem lesz panasz. A belépőkből származó bevételt jótékony célra fordítják majd.
Pályázati felhívás alapítványok számára

A Kisalföldi Presztízs-díj alapítói várják azon alapítványok jelentkezését, amelyek a rászorultakon való segítségben már többéves múlttal rendelkeznek. A beérkezett jelentkezésekhez, kérjük, írják le az alapítványuk működését, és azt, hogy a Presztízs-gála bevételét milyen célra szeretnék fordítani.

A pályázattal kapcsolatban információt a 96/504-445-ös telefonszámon kérhetnek.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...