Presztízs díj: film a jelöltekről

F. Gy.
2005.11.14. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A Presztízs Díjra érkezett pályázatok előzsűrizése megtörtént. A Revita TV bemutatkozó filmet forgat a jelöltekről.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.A Kisalföldi Presztízs Díjra pályázók vagy a megye gazdasági híreit nyomon követők tudják jól, minden évben kisfilmeket forgat a Revita TV az előzsűri döntése alapján legesélyesebb pályázókkal. A filmek forgatása tegnap reggel megkezdődött. A különböző kategóriák elbírálásánál nem voltak könnyű helyzetben az elődöntnökök. A pályázók köre is bővült, ez is nehezítette a döntést. Mint azt például a Széchenyi-egyetemen általános véleményként megfogalmazták:

„A pályázatra ez évben is többségében győri és Győr környéki, illetve itt működő cégek jelentkeztek. Örömmel vettük, hogy a pályázók többsége országosan is ismert, több telephelyen is működő cég. Örvendetes, hogy a Kisalföld napilapban megjelent előzetes hírverésnek köszönhetően soproni, Kapuvár és Mosonmagyaróvár környéki cégek is pályáztak. Így – az alapítók célkitűzéseinek megfelelően – fokozatosan regionálissá válik a Presztízs-díj-pályázat."

A bírálók a megbeszélés első lépéseként kialakították és elfogadták a minősítési szempontokat. Az egyetemi irányelvekhez csatlakozott, azokat kiegészítette sajátos szakmai szemléletével a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Graboplast, a Rába és az Audi Hungaria Motor Kft. szakembere.

A forgatásokon a jelölt vállalkozások fél percben mutathatják be, mi az, amire büszkék, mit értek el, és milyen fejlődési irányt szabtak maguknak. A kisfilmeket a Revita TV színes technikai arzenálja, feliratozás, vágóképek, bejátszások, futó szövegek, adatok megjelenítése színesíti majd.

Mikor lesz a hivatalos bemutató?

A kisfilmek első hivatalos bemutatója a Kisalföldi Presztízs Díj átadóünnepsége. November 24-én Győrött, az egyetemi csarnokban a vacsorával egybekötött gálán többek között Dés László is színpadra lép. Jegyek, melyek árát jótékony célra fordítják a szervezők, 6900 forintos áron november 18-ig rendelhetőek csak. Kérjük a vállalkozásokat, időben gondoskodjanak belépőjükről, mely ingyenes ital- és ételfogyasztásra is feljogosít.

Rendelés: 96/504-438.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...