Presztízs díj 2006: Nyitottan mindenki számára

2006.06.12. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Hat kategóriában nevezhetnek ismételten megyénk vállalkozásai a Kisalföldi Presztízs Díjra.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Most már azt is tudjuk, hogy a jótékonysági gála időpontja november utolsó csütörtökjére esik majd. A gála, akárcsak a díj, természetesen mindenki számára nyitott esemény. A Kisalföldi Presztízs Díj már több, mint egy gazdasági elismerés, amellyel jelentős nyilvánosság jár. Mára a megye, a régió közéletének is részesévé vált, leginkább a díjátadó látványos gála, valamint a díjazottak számának növekedése kapcsán.
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk lapunkban, idén is hat kategóriában hirdették meg az alapítók a díjat:

Az év vállalkozója
Az év vállalkozása
Az év kisvállalkozása
Az év családi, mikrovállalkozása
Környezetvédelem
Innováció


A nevező cégek, azok, akiknek még nincs tapasztalatuk a pályázatban, bármikor kérhetnek segítséget a Kisalföld munkatársaitól. Információs telefonunkon Fábián György munkaidőben örömmel áll rendelkezésükre (96/504-445).

A nyár közeledik, még akkor is, ha néha hűvös szellők járnak. Ilyenkor sok vállalkozó kezdi el megérdemelt szabadságát. Talán a pihenés óráiban át lehet gondolni, melyik kategóriában érdemes pályázni. (Egyébként többön is indulhat bárki, és az sem kizáró ok, hogy valaki egyszer már megnyerte a díjat, vagy esetleg indult korábbi években.)
Az ötödik Kisalföldi Presztízs Díj nemes versengés tehát megkezdődött. Azok, akik fontosnak érzik a munkájukat, akik vállalják, hogy ők jól és keményen dolgoztak meg a sikerért, bízunk benne, ott lesznek a pályázók között.

A pályázatok beadási határideje várhatóan szeptember közepe-vége lesz. Ezért fontos, hogy már most elkezdjenek dolgozni rajtuk.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...