Presztízs-díj 2004

2004.08.11. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

2003-ban is meghirdetjük a tavalyi esztendő legsikeresebb üzleti díjához kötődő pályázatunkat. Hogy kinek mi a siker, az persze szubjektív, de egy biztos: nem mindig és nem csak a nagyság számít.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Egy év presztízse: 2003

A Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft. mint a Kisalföld című napilap kiadója a régió üzleti életének fellendítése és üzleti kiválóságainak ösztönzése céljából 2002-ben hirdette meg első alkalommal a Kisalföldi Presztízs Díj című programot. A vitathatatlan siker után 2003-ban is keressük a legjobbakat! Kik azok, akik megadják 2003 presztízsét?

A díj alapítóinak, a Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft.-nek, az Audi Hungaria Motor Kft.-nek, a Graboplast Rt. Holdingnak, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, valamint az Integrál-Hexa Magasépítőipari és Fővállalkozói Rt.-nek és a Rába Járműipari Holding Rt.-nek a szándékai nem változtak.
Továbbra is fontosnak tartják, hogy a díj segítségével, a nyilvánosság erejével ösztönözzék megyénkben, régiónkban a vállalkozási kedvet, a jó példák bemutatásával segítsék a most induló vállalkozásokat, valamint versenyre buzdítsák a piaci szereplőket.

Megírni egy pályázatot

A Presztízs-díjra ismét pályázni kell majd. A pályázathoz nem elég beszerezni a különböző cégiratokat. A vállalat, a vállalkozás, az üzlet filozófiájáról is írni kell majd egy összefoglalót. Ez a kiírók szándékai szerint ismét csak ösztönzőleg hathat, hiszen a díjra aspirálókat szinte kötelezően arra kényszeríti, nézzenek szembe múltjuk eredményeivel, összesítsék azokat és a jövőről alkotott elképzeléseiket is vázolják fel bővebben, mint azt tennék éves üzleti tervükben.
Azért persze nem kell megijedni azoknak, akik sikeres vállalkozók, de mondjuk nem éppen jó pályázatírók, már ami a terjedelmet illeti! Bizton állíthatjuk, a bírálóbizottság, az előzsűri és a zsűri sem a hosszúságot, sokkal inkább a megalapozottságot és a korrektséget fogja majd megítélni.

Mi is az a siker?

Többen keresték meg szerkesztőségünket azzal, hogy ők pályáztak volna már tavaly is, de még nem érzik elég sikeresnek magukat, bár kiváló eredményekkel büszkélkedhetnek, de hol van ez még a többiekéhez képest?

Nekik válaszként csak annyit tudtunk mondani: a siker nem kilóra méretik, bár kétségtelen, hogy az üzleti életben ennek is nagy szerepe van. Minden pályázó és pályázat önmagával és a kategóriájával áll versenyben. És a bírálatnál, mint azt a tavalyi eredmények is bizonyítják, nem feltétlenül a nagyság volt az első számú kritérium.
Vagyis: mindenki pályázatát várjuk.

Egy éven keresztül szólt róluk a Kisalföld

A 2002-es Presztízs-díjat elnyert vállalkozók, vállalkozások példája jól mutatja, mit is jelent a díj, mi is annak az értéke. A nyilvánosság ereje, az alapítók minősítése nagyban segítette munkájukat és az amúgy is sikeres munkájukat még inkább segítette.
Javasoljuk tehát, hogy mindazok, akik még gondolkoznak, hogy pályázzanak-e, ha nem tudnak dönteni, hívják fel egyik tavalyi nyertesünket!
A nyertesek nevét egyébként közel egy éven keresztül A Pénz Beszél melléklet állandóan közölte főoldala tetején. Ráadásként jöttek a beszámolók a cégekről, azok munkájáról. És így lesz ez idén is! Illetve a novemberi díjátadót követően majd jövőre is!

Meglepetés

Lesz-e meglepetés a Presztízs-díjak átadásán? Lesz bizony, nem is egy. A tavalyi gála külsőségeiben is megidézte már Európát és bizton állíthatjuk, az idei sem marad el mögötte. Ám a meglepetésekről előre nem árulhatunk el semmit. Hiszen akkor már nem lennének meglepetések. 

KATEGÓRIÁK, JELENTKEZÉS >>

A TAVALYI DÍJAZOTTAK >>

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...