Pályázni kell, mert pályázni érdemes

2006.02.06. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A győri Pannon-Work Rt. a kezdetek óta minden évben pályázott a kisalföldi Presztízs-díjra. 2005-ben nyertek.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Míg egyes cégek évek óta fontolgatják a Kisalföldi Presztízs Díjon való indulást, mások számára a kezdetektől, a díj létrehozása óta egyértelmű, hogy pályázni kell, mert pályázni érdemes. Ezek közé a cégek közé tartozik a győri Pannon-Work Rt. is, melynek kollektívája a kezdetek óta minden évben adott be pályamunkát.

2005-ben az innovációs kategóriában értük el a legnagyobb sikert, az alapítók nekünk ítélték oda a Presztízs-díjat – mondta el Takács Tibor, a Pannon-Work Rt. igazgatóságának elnöke.
– Háromszor készítettünk eddig pályamunkát, és minden alkalommal más és más kategóriában. Indultunk többek között az év vállalkozása, majd tavaly az újdonságként kiírt emberierőforrás-fejlesztési kategóriában, hiszen a tevékenységi körünkhöz az nagyon közel állt. A sors mégis úgy hozta, hogy 2005-ben az innovációs kategóriában értük el a legnagyobb sikert, az alapítók nekünk ítélték oda a Presztízs-díjat – mondta el Takács Tibor, a Pannon-Work Rt. igazgatóságának elnöke, aki személy szerint szintén Presztízs-díjas – 2004-ben „Az év üzletembere" díjat vehette át a nagyszabású gálán.

– Hogy miért pont az innováció? Erre a legnyomósabb érv az, hogy 2005-ben nagy hangsúlyt fektettünk a szolgáltatási palettánk fejlesztésére. Munkaerő-kölcsönző cégből komplex szolgáltatást nyújtó társasággá váltunk. Bevezettük többek között a munkaügyi, a bérszámfejtő, a munkavédelmi szakmai tanácsadói, a tréningszervezői és fejvadász szolgáltatásainkat, valamint nagy hangsúlyt fektettünk az emberierőforrás-fejlesztésre. Valamennyi szolgáltatásunkat kiszervezett formában, vagyis outsourcingként végezzük, ami különösen a bérszámfejtés és a munkaügyi területen számít újdonságnak. Lényeges, hogy mindezt viszonylag kismértékű létszámfejlesztéssel oldottuk meg, így a hatékonyságunk nagymértékben javult. Természetesen a speciális területeken – mint például a tréningek szervezése és megtartása – nem tartunk még ott, mint a tíz éve kizárólag ezzel a területtel foglalkozó cégek, de nem is ez a célunk. Mi a partnereink igényeit tartjuk szem előtt, nekik szeretnénk minél szélesebb skálán komplex szolgáltatásokat nyújtani.

– A Kisalföldi Presztízs Díjon való indulást azért volt egyértelmű, mert a legnagyobb győri személyzeti szolgáltató cégként fontosnak tartjuk, hogy a „szűkebb" hazánkban, a megyében is megmérettessük magunkat. Erre a legjobb lehetőségnek a Kisalföldi Presztízs Díjat találtuk. Pályázni már csak azért is érdemes, mert egy pályázat elkészítése során a pályázó mindenképpen végiggondolja a saját tevékenységét, egyfajta mérleget von: honnan jöttem, hová tartok, és legfőképp, hogy helyes úton járok-e? – mondta el Takács Tibor, aki szerint a mai világban ez mindenképpen nagyon hasznos azok számára, akiknek számít valamit az, hogy mit hagynak hátra maguk után.

– Ha a pályázat az első három közé kerül, az már jelentős ismertséget szerez a pályázónak – ezt a saját bőrünkön is tapasztalhattuk az elmúlt években. Fontos bemutatkozási lehetőség, és így jelentős reklámértéke van annak is, ha a nagyszabású Presztízs-gálán a nívós közönség előtt bemutatják a cégünket. Ha ráadásul az első helyet is sikerül megszerezni, akkor még a Kisalföld által felajánlott kommunikációs csomaghoz is hozzájut a pályázó, ami óriási lehetőség. Emellett a Presztízs-díj logóját is használhatják a nyertesek, ami ismét rangot ad a cégnek. Ezt a lehetőséget maximálisan szeretnénk kihasználni, 2006-ban a Pannon-Work Rt. valamennyi reklámhordozóján megjelenik a díj logója: nemcsak a munkatársaink és a közvetített munkaerő ruházatán, de még a győri telefonkönyvben is – fejtette ki Takács Tibor, aki tavaly az év üzletembereként inkább a már meglévő ismeretségi és üzleti körében érezte a díj hatását.

A jelenleg az ország 17 városában kirendeltséggel rendelkező, országos szinten 80, a győri központban mintegy 30 munkatárssal dolgozó Pannon-Work Rt. kollektívája nem csak a nagyobb ismertséget és a még szebb üzleti sikereket remélik az elnyert díjtól: a csapatnak legalább annyira fontos, hogy a díj közös munkájuk gyümölcse: együtt formálták a céget olyanná, hogy a bírálók az egyik legizgalmasabb és legtöbbek által megpályázott kategóriában Presztízs-díjra érdemesnek találják a Pannon-Work Rt.-t.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...