Négy hét a pályázatok leadásáig

2006.09.18. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Már csak négy hét van a Presztízs-díjra pályázók leadásának határidejéig. hat kategóriában hirdetünk majd nyertest.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Olvasóink előtt ismert, hogy a Kisalföld napilap kiadója, a Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft. kezdeményezésére öt további cég – az Audi Hungaria Motor Kft., a Graboplast Holding Rt., az Integrál-Hexa Magasépítőipari és Fővállalkozói Rt., a Rába Járműipari Holding Rt., valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Iparkamara – 2002-ben megalapította a Kisalföldi Presztízs Díjat.

A díjra minden évben pályázhatnak azok, akik úgy érzik, munkájuk alapján, eredményeik tükrében megérdemlik azt.
Tavaly már félszáznál is több vállalkozó és vállalkozás élt ezzel a lehetőséggel.

A kategóriák nyertesei több mint fél éven át tartó publicitást kaptak a Kisalföldtől, a Presztízs magazintól. Ma már szinte mindegyikük nyugtázhatja, megérte! Nem csupán megbecsülésük, de forgalmuk is nőtt a díj átvétele után.

Az idei kategóriák

Az év kisvállalkozása díj
Foglalkoztatottak száma: max. 8 fő.

Az év középvállalkozása díj
Foglalkoztatottak száma: 8 főnél több, 20 főnél kevesebb.

Az év vállalkozása díj
Foglalkoztatottak száma: min. 21 fő.

Az év üzletembere díj
Ezt a díjat olyan üzletember vagy üzletasszony kapja, aki személyes munkájával, ötleteivel, elhivatottságával és kiterjedt kapcsolatrendszerével kiemelkedő mértékben járult hozzá saját vállalkozása vagy vállalata sikeréhez. Az elbírálásnál a vállalkozás, vállalat növekedésében szerepet játszó valós, személyes közreműködés foka a meghatározó.

Üzleti innovációs díj
Sikerrel pályázhatnak azok a vállalkozások és vállalatok, amelyek olyan új terméket, szolgáltatást, gyártástechnológiai folyamatot valósítottak meg, amely saját vállalkozásuk mellett iparáguk jelenét, jövőjét is döntően meghatározza.

Környezetvédelmi díj
Ezt az elismerést az a vállalkozás, vállalat kapja, amely kiemelkedő figyelmet fordít a környezeti értékek megóvására, ezen belül a károsanyag-kibocsátásra, a hulladék vagy a zajszint csökkentésére, a nyersanyag-felhasználás vagy a szállítási folyamatok optimalizálására, a talaj megtisztítására vagy összességében az üzleti tevékenység környezetre gyakorolt negatív hatásainak csökkentésére.

Hogyan pályázhat?

A Kisalföldi Presztízs Díjra pályázni írásban lehet. Jelentkezési lap átvehető ügyfélszolgálati irodáinkban vagy letölthető az internetről a www.presztizs.kisalfold.hu honlapról. Kérjük, pályázatának a jelentkezési lap legyen az első oldala. Telefonos információ: 96/504-445 vagy 30/227-2326.

A Kisalföldi Presztízs Díjat a hagyományoknak megfelelően idén is egy látványos, szórakoztató estét ígérő gála keretében adják át az alapítók a díjazottaknak. A díjátadó gálaest bevételét az erre jelentkező alapítványok, jótékonysági, közszolgálati szervezetek közül ítélik majd oda valakiknek az alapítók.

A gála idén  november 30-án lesz a győri egyetemi csarnokban.
A tervek szerint fellép: Zséda, Dés László, Bolyki Brothers és Emilio.
A belépők egységesen 10.000 forintba kerülnek. Asztalfoglalás is lehetséges, ebben a rendelési sorrend dönt majd. A jegyek október 15-től a Kisalföld-sajtóházban vásárolhatók meg.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...