Megkaptuk az első pályázatot

2006.10.11. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

megérkezett szerkesztőségünkbe az első Kisalföldi Presztízs Díj-pályázat. Beküldője harmadszor pályázik a díjra.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.megérkezett szerkesztőségünkbe az első Kisalföldi Presztízs Díj-pályázat. Beküldője harmadszor pályázik a díjra, amelyet kiváló kezdeményezésnek tart és nagy lehetőségnek a kisebb vállalkozások számára is.

Általános tapasztalat, hogy a cégek és vállalkozók a különböző pályázatok beadását a lehető legkésőbbi időpontig kitolják. Nyilván így vannak ezzel azok is, akik idén pályáznak a Presztízs-díjra. A győri Oxford nyelviskola azonban már tegnap behozta szerkesztőségünkbe pályázatát. „Minden lehetőséget meg kell ragadni arra, hogy kitűnjünk a versenytársak közül" – mondta Olgyay Beatrix, az iskola vezetője.

„Nem gondoltam volna, hogy mi leszünk az elsők" – mondta Olgyay Beatrix, az Oxford nyelviskola vezetője. Majd hozzátette: „Természetesen azért igyekeztünk, hogy időben legyünk. Harmadszor pályázunk a díjra, kiváló lehetőségnek tartjuk."

Nyilván ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani. Az első pályázó ezért tesz meg mindent. Három éve pályáztak először, akkor kicsit csalódtak, a következő évben nem is próbálkoztak újra. Ám azóta látják, hogy a pályázat elkészítése, beküldése már önmagában hasznos dolog, hiszen több helyen megméretik őket, persze arra nem gondoltak, hogy már a benyújtás is nyilvánosságot jelent.  

Tavaly a Primag Kft. nyújtotta be elsőként a pályázatát. Idén sem tétlenkedtek, ám csak a második hely jutott nekik. Tegnap késő délután hozták el hozzánk pályázataikat.  Most azonban már nem egy, hanem három kategóriában pályáznak, hiszen ezt a kiírás értelmében megtehetik. 

A Kisalföldi Presztízs Díj azoknak a vállalkozásoknak, amelyek azt valamelyik kategóriában elnyerik, az erkölcsi sikeren túl a Kisalföld napilapban több mint fél éven keresztül tartó intenzív médiajelenlétet biztosít.

Olvasóink előtt ismert, hogy a Kisalföld napilap kiadója, a  Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft. kezdeményezésére öt  további cég – az Audi Hungaria Motor Kft., a Graboplast  Holding Rt., az Integrál Hexa Magasépítőipari és Fővállalkozói  Zrt., a Rába Járműipari Holding Rt., valamint a  Győr-Moson-Sopron Megyei Iparkamara – 2002-ben  megalapította a Kisalföldi Presztízs Díjat. A díjra minden évben pályázhatnak azok, akik úgy érzik,  munkájuk alapján, eredményeik tükrében megérdemlik azt! Tavaly már félszáznál is több vállalkozó és vállalkozás élt ezzel a  lehetőséggel. 

A beküldési határidő pénteken, vagyis október 13-án lejár, de ez csak a postára adást jelenti! Beküldési információ egyébként a 96/504-445-ös telefonszámon.

Az idei Presztízs-plakett, melyet Lebó Ferenc szobrász készít ismét el, nagyon hasonlít a tavalyihoz. Ám az évszám más lesz rajta! A védjegyet a nyertesek korlátozás nélkül használhatják.
Határidő: Október tizenharmadikán lejár a pályázatok beadási határideje
Beérkezett az első Presztízs-pályázat

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...