Legyen része a kultúrának

2004.11.26. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

– Biztos vagyok abban, hogy a Presztízs Díjnak egyre nagyobb az ismertsége a megyében.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Jancsó Péter
– Biztos vagyok abban, hogy a Kisalföldi Presztízs Díjnak egyre nagyobb az ismertsége és elfogadottsága Győr-Moson-Sopron megyében – vonta meg az idei díjátadás mérlegét Jancsó Péter, a Graboplast rt. elnök-vezérigazgatója, aki elmondta azt is, büszke a kitüntetettekre, hogy ilyen vállalkozások tevékenykednek a régióban.

Ugyanakkor Jancsó Péter azt sem rejtette véka alá, hogy a korábbiakhoz képest nem növekedett a pályázók száma, miközben húszezer körüli a vállalkozók és vállalkozások száma, s ezekből minden bizonnyal több száz tartozhat a kiválóan működő kategóriába.

– Olyan ez, amikor egy nő gyönyörű, de mégsem jut eszébe, hogy benevezzen egy szépségversenyre – érzékelteti Jancsó Péter egy hasonlattal azt, hogy a jelentkezők számának növelésére többféle lehetőség is kínálkozik. Akár úgy, hogy biztatjuk a vállalkozást az önkéntes benevezésre, akár pedig úgy, hogy mások jelölik a díjra, mert tevékenysége és sikerei alapján erre rászolgált.

A Graboplast elnök-vezérigazgatója úgy véli, a magyar kultúrának nem biztos, hogy még részévé vált az a fajta pályázati rendszer, amelynek során a jelöltek megmérettetik magukat. Látva azonban a tegnap esti győztesek örömét, büszkék lehetnek a díjra, mert öt-tíz éves tevékenységükkel rászolgáltak erre.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...