Látványos Presztízs-gála

F. Gy.
2004.11.24. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

November 25-én csütörtökön este adják át a győri Egyetemi Csarnokban a ppresztízs- díjakat.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.A Kisalföldi Presztízs Díj-gála sztárvendégei:
Emilio, Roy és Charlie. A műsorvezető személye a tavaly már ezen szerepkörben megkedvelt Gundel Takács Gábor lesz.
Már szerdán reggel ellepték a műszaki munkások a Győr Városi Egyetemi Csarnokot, amely hagyományos helyszíne a régió leglátványosabb ünnepi díjkiosztó műsorának, a Kisalföldi Presztízs Díj-gálának.

A színpad majdnem kétszáz négyzetméterén és a környezetében világszínvonalú fény- és hangtechnika kap helyet a mai gálaműsoron, hogy méltó módon gondoskodjon a külön meghívóval belépő vendégek jó hangulatáról, az esemény pompájáról. Nem túlzás azt állítani, hogy a régió leglátványosabb rendezvénye lesz 2004-ben a Kisalföldi Presztízs Díj-átadó gála.

Csúcstechnika

Már szerelik a csarnokot.
Amint azt a szervezőktől, a Showhivatal Produkció Kft.-től, illetve a Friss Produkciótól megtudtuk, az eddig megszokott színvonalat még emelték egy kicsivel. A hangtechnikában mikroportok, vezeték nélküli mikrofonok seregét használják majd és a fellépők megszólalását 25.000 wattal sugározzák szét szükség esetén a terembe. Soha ilyen sok úgynevezett intelligens lámpa, vagyis show-fények előállítására alkalmas világítótest nem volt még a győri egyetemi csarnokban, mint most. Az összlátványt természetes módon számítógépes programmal tervezték és azzal irányítják is.

72 négyzetméter

Ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön, szükség volt 3 kilométer jelkábel lefektetésére, háromszáz méter erősáramú rendszer kiépítésére. A vetítőfelület összesen 72 négyzetméter lesz, és ez lehetővé teszi, hogy a hatalmas csarnok minden szegletéből jól követhetőek legyenek a színpadon zajló események. A helyi televíziós közvetítéshez 500 méter videokábel, 500 méter RGBHV-kábel és három digitális kamera, valamint egy digitális keverő szükséges.

Kezdés este 7-kor

Ezen felszerelések próbája már tegnap elkezdődött, az előre megírt forgatókönyv szerinti főpróbákat pedig ma reggel tartották, hogy az este 19 órakor kezdődő eseményen minden zökkenőmentes legyen.
Lapunk pénteki számában részletes beszámolót olvashatnak a gáláról és természetesen bemutatjuk 2004 Presztízs-díjasait is.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...