Különdíj: Revita Televízió Győr Műsorszolgáltató Zrt.

2007.11.30. 09:49
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Idén először az alapítók új elismerést adtak át: a „Presztízs-díj a közösségért” nyertese a Revita Televízió lett. Az a csapat kapta a díjat, amely eddig a gála győzteseit mutatta be kisfilmen. Most ő lett a főszereplő.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Dani András
„A legnagyobb öröm számunkra, hogy ez a díj egyöntetű döntés alapján került hozzánk. Nem is kell jobb megerősítés ahhoz, hogy jó úton járunk. A jó csapatmunka, a profizmus, az objektivitás és a megbízhatóság – talán ebben van az erőnk, hogy évről évre a piacon tudunk maradni és fejleszthetünk. Jövőre honlapunk kerül a fókuszba, hogy a műsorainkat akár élőben is követni tudják nézőink" – foglalta össze elképzeléseiket Dani András, a Revita Televízió vezérigazgatója.

Revita TV:  Bekapcsolva kikapcsol
A Revita Televízió 1993 óta működő kereskedelmi televízió. Az elmúlt 14 évben különböző országos televízióknak – MTV, Duna TV, TV 2, TV 3, Nap TV, Hír TV – több mint 6000 tudósítást készített. A Győrben látható műsorok 99 százalékát maguk gyártják. Kiemelten kezelik a helyi információs és tematikus magazinok készítését. Sporttal, kultúrával, gazdasággal, politikával éppúgy foglalkoznak, mint a könnyedebb műfajokkal. Az adásokat húsz szakember készíti, valamennyien képzett műsorvezetők, riporterek, operatőrök, vágók, rendezők. Az utóbbi években megduplázták az élő műsorok számát és nagy hangsúlyt fektetnek az interaktivitásra.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...