Környezetvédelem, a kiemelt terület

2005.11.07. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A Gerab Kft. tavalyi győztesként idén is indul a Környezetvédelem kategóriában a Presztízs Díjért.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Vidák Gábor, Takács Éva (Gerab Kft.) és a Michael Meder a MeWa GmbH kelet-európai kereskedelmi megbízottja.
Kattintson aképre >>
A Gerab Kft. Környezetvédelem kategóriában tavaly elnyerte a Kisalföldi Presztízs Díjat. A cégvezető Vidák András a szokásos Presztízs-díjasok vacsoráján kiemelten fontosnak tartotta, hogy a díj és annak eszmeisége állandó motor legyen a vállalkozások életében. Ehhez mérten dolgoznak ők is.

Sikeresen vettek részt a németországi MeWa céggel közösen a Budapesten megrendezett Ökotech Nemzetközi Környezetvédelmi és Kommunális Szakkiállításon.
A rendezvény Kelet-Közép-Európa legjelentősebb környezetvédelmi és kommunális szakkiállítása.

Standjukat több százan keresték fel, megközelítőleg száz szakmai érdeklődővel folytattak megbeszélést.
Felkereste pavilonjukat Persányi Miklós Környezetvédelmi Miniszter és a MeWa cég által kiállított elektronikai hulladékok aprítására szolgáló berendezéseket személyesen próbálta ki.

A MeWa németországi székhelyű társaság, amely nagy tapasztalattal rendelkezik a különféle szilárd hulladékok feldolgozásához szükséges berendezések gyártása terén. Így például az aprítógépektől a kulcsrakész folyamatmegoldásokig széles palettát kínál a hulladékfeldolgozás minden területére. Nyugat-Európában egyik meghatározó társaság ebben a piaci szegmensben és például Nagy-Britanniában a hulladékká vált hűtőberendezéseknek hozzávetőleg 80%-át a MeWa technológiájával működő vállalkozások
dolgozzák fel.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...