Jótékony süteménysütés

2010.10.05. 09:38
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A győri Egészséges Újszülöttekért Alapítvány támogatására jótékony süteménysütést szervezett a kisalfold.hu és a Toscana Cukrászda.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.A kampány fő támogatója a hazai fagyasztott élelmiszerkereskedelem egyik piacvezető vállalata, a Kisalföldi Presztízs Díjjal és az Üzlet és Siker Minősített Vállalkozása címmel is kitüntetett Matusz-Vad Zrt volt.

A kisalfold.hu internetes portál által szervezett, „Szépek szépe 2010" elnevezésű szépségverseny döntőjébe jutott tizennégy fiatal lány részvételével készültek el a nemes célú sütemények október 5-én, kedden délután a Toscana Cukrászdában. A hölgyek sütötte édes finomságok ezt követően három napon keresztül, október 6-tól október 8-ig lesznek megvásárolhatók a Toscana Cukrászdában (Győr, Szent Imre út. 99.) Az eladott sütemények árából befolyt teljes összeget a szervezők az Egészséges Újszülöttekért Alapítványnak ajánlják fel, amely nyolc éve biztosítja a Győr-Moson-Sopron megyei koraszülöttek kórházi ellátását és szüleik támogatását, tanácsadását.

Jótékony süti sütés a Szépek szépe döntőseivel a győri Toscana Cukrászdában. Fotók: Marcali Gábor.


A jótékony kampány másik részeként a szépségversenyző lányok közreműködésével egy különleges torta is készült, melyre a Toscana Cukrászda Facebook oldalán lehet licitálni október 6-a (szerda) éjfélig. (A hölgyek torta sütéséről a videó és fotóanyagot itt tekinthetik meg.) Míg a süteményvásárral a lakosságot szeretnék megszólítani a szervezők, addig a tortára való licitálással elsősorban a győri és megyei cégeket, vállalatokat szeretnék jótékonyságra ösztönözni. A virtuális tortaárverésen befolyt pénz ugyancsak az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány részére kerül átutalásra.

A karitatív megmozdulás kiemelt támogatója a győri székhelyű Matusz-Vad Zrt., amely egyben a Toscana Cukrászda tulajdonosa is. A gasztronómiai szektor megbízható fagyasztott élelmiszer beszállítójaként és a vendéglátás sikeres partnereként ismert, 16 éve folyamatos dinamikus fejlődést produkáló vállalat az egészséges és változatos táplálkozás fontosságára hívja fel a figyelmet. A tavalyi évben 5,4 milliárd forintos árbevételt is meghaladó, a hazai piac mellett ausztriai, szlovákiai és romániai jelenléttel is bíró Matusz-Vad Zrt-nél a közhiedelemmel ellentétben a vadhúsok mára a termékportfólió csupán csekély töredékét alkotják, a közel 600 féle terméket felvonultató palettán jelentős szerepet kaptak a zöldségek, gyümölcsök, szárnyas húsok és a különösen egészséges tengeri halak is, s mindezen termékek egész éven át elérhetőek a fogyasztók számára. Az étkezési kultúra és a gasztronómia igényeinek megújulását figyelve a cég folyamatosan fejleszti, bővíti, színesíti választékát.

A jótékony akciók – melyek főként az egészséges élettel és életmóddal kapcsolatosak - már a korábbi évek során is a Matusz-Vad Zrt. cégfilozófiájának részét képezték. 2008 szeptemberében Győrben a Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület megsegítésére szervezett marhatokányfőző verseny egyik fő szponzora volt a vállalat; 2009-ben pedig céges csapatával részt vett a Győri Rotary Club által szervezett jótékonysági focigálán, ahol a nevezési díjjal egy defibrillátor vásárlását támogatták a győri tűzoltóság részére.

Az október 5-ei jótékonysági süteménysütésről valamint az óriástortáról készült videófelvételt itt nézhetik meg >>

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...