Gimex - Egy évtizede kifogástalan befogástechnika

kisalfold.hu
2011.11.11. 11:29
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A győri GIMEX-Hidraulika Kft. az ezredforduló óta élvezi a piacvezető német ROEMHELD befogástechnikai cég bizalmát.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.A Kisalföldi Presztízs Díjas vállalkozás szerződéses magyarországi forgalmazóként 10 éve kapcsolódott be a multinacionális és hazai autóipari vállalkozások, illetve más nagysorozatú alkatrészgyártók vérkeringésébe. Az eredetileg kizárólag hidraulikával foglalkozó cég kínálati palettája és beszállítói köre azóta is folyamatosan bővül. A munkadarab- és a szerszámrögzítési iparcikkek, valamint készüléképítés terén gyakorlatilag ma valamennyi befogástechnikai szakirányt lefedi.

Az együttműködés sikerességének elismeréseként Hans-Joachim Molka, a Roemheld GmbH ügyvezetője ünnepélyes keretek közt adta át a jubileumi emléktáblát Görcs Imre tulajdonosnak.

- A magyarországi képviseletet illetően több jelölt közül a Gimexre esett a Roemheld választása, mert mindazon feltételekkel bírt, amelyek a termék bevezetéséhez szükségesek voltak. Ma már biztosan tudjuk, hogy jó döntést hoztunk, és a két cég együttműködése a jövőben is folytatódik. – mondta el Molka úr az átadón.A Roemheld család innovatív termékei elsősorban a (kis-, közép-, nagy) sorozatgyártást teszik egyszerűbbé, stabil munkadarab-befogást tesznek lehetővé. A magas szintű, precíz mérnöki technológia főként a fémmegmunkálással, NC/CNC megmunkáló technológiával, automatizálással, robottechnológiával foglalkozó, illetve szerszámgépgyártó és járműipari cégek számára kínál sokrétű megoldást.

Görcs Imre igazi kihívásként élte meg a feladatot, hogy a világcég elvárásának megfeleljenek, és a Roemheld csoportot ismertté tegyék Magyarországon. Büszkeséggel tölti el, hogy ennek eredményeként maga a Gimex is befogástechnikai tényezővé vált országszerte.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...