Erősebb marketingre van szükség!

2006.08.28. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Az építőipari megrendelésektől erősen függő kötőelemszektort érzékenyen érintette, hogy az eddigi nyári hónapokban az építkezések száma több mint 8 százalékkal elmaradt a várakozástól.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.A tapasztalatokról Frankó Péter, a kisalföldi Presztízs-díjas Visimpex-Hungary Kft. értékesítési vezetője számolt be lapunknak.

– A júniusi és júliusi forgalmunkon egyértelműen tapasztalhattuk az építőipari beruházások alacsonyabb számát. A tavalyihoz képest érezhetően csökkent a kereslet és forgalom, a magyar piac globálisan kevesebb csavart és kötőelemet vesz fel az általunk forgalmazott termékekből – mondta el a Kisalföldnek Frankó Péter, a Visimpex-Hungary Kft. értékesítési vezetője, aki hangsúlyozta, hogy a kisalföldi Presztízs-díjas Visimpex-Hungary Kft. ennek ellenére még mindig a 2005-ös forgalmát meghaladva teljesített idén.
Frankó Péter szerint a forgalom jelentős részét adó magánszektor is megtorpant.

Mindez a Visimpex-Hungary üzletmenetét egyelőre nem befolyásolta végzetesen. A korábbi erős hónapoknak köszönhetően a 2006-os terv arányos részét – a korábbi évhez viszonyított 10 százalékos bevételnövelést – eddig még sikerült elérnie a cégnek. A forgalom szinten tartása érdekében azonban tenni is kell. A Visimpex munkatársai a korábban is erős marketingtevékenység folyamatossá tételével, a raktárkészlet optimalizálásával, a nagy mennyiségben raktáron lévő és lassan forgó tételek kedvező áron történő értékesítésével ellensúlyozzák a kereslet csökkenését.

– Minden eddiginél nagyobb teher nehezedik az értékesítési csapatra is, üzletkötőinknek ugyanis fokozatosan új ügyfeleket kell megnyerniük, amennyiben a tervezett forgalmat hozni akarjuk – mondta el Frankó Péter, aki abban reménykedik, hogy a piac hamarosan megnyugszik és a hagyományosan erős kora őszi hónapokban ismét növekszik a kereslet.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...