Díj a munkaerő-fejlesztésért: Eurest Étteremüzemeltető Kft.

2004.11.26. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Díj a munkaerő-fejlesztésért díjat az Eurest Étteremüzemeltető kft. vehette át.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Kaszás Helga és Ress Róbert.
A csapatmunka diadala


Az étterem a munkahelyeken a „béke szigete", az étkeztetés olyan szolgáltatás, ami az emberi kapcsolatokról szól. Ebből is adódik, hogy a munkaerő-fejlesztés kategóriában díjat nyert Eurest Étteremüzemeltető Kft. stratégiájának központi helyén a humán tőke áll.

Az Eurest kft. pályázata mottójául Anthony Rucci gondolatát választotta, mely szerint: „Ha nem áll rendelkezésre jól képzett, tanult, motivált, kompetens munkaerő, amely rendelkezik döntési szabadsággal, akkor soha nem lesz elégedett az ügyfélkör, bármennyire is jó az értékesítés." Kaszás Helga humán- és szervezetfejlesztési vezető és Ress Róbert üzemeltetési igazgató a gyakorlatban is ennek megfelelően tevékenykedik.

Leginkább a csapatban csapatként dolgozó munkatársakra büszkék, akik a mindennapok „taposómalmában" is megtalálják a szépet, bizonyítják: többre képesek. A társaság ezt tudatos munkával, folyamatos fejlesztésekkel érte el, a díj most ezt a törekvést ismerte el.

Az Eurest a kihívásoknak úgy akar eleget tenni, hogy saját erőforrásainak fejlesztésébe invesztál. Hiszen tudja, hogy huszonöt győri dolgozóján is múlik a szolgáltatás minősége. Ha stresszmentesen, kiválóan dolgoznak, a szolgáltatást is kiválónak érzik az azt igénybe vevők. A cég filozófiája alapján a versenyelőny egyre inkább a humán tőke sajátosságaiból adódik, ezért fő célja, hogy jó nevű munkáltatóvá váljon.

Értékei közé sorolja, hogy elfogadja az emberek sokféleségét, különböző véleményét. Jó hangulatú, lelkes csapatot formál. Stratégiájának része többek közt a kezdők mentorálása, a Minőségi Munkáltatói Rendszer. Valódi lehetőségeket kínál: nagyszerű kezdést, tanulást, fejlődést, támogató légkört, a sikerek, az információk, az ötletek megosztását, az üzleti és a magánélet összhangját, elismerést.

Jó nevű munkáltató

Az Eurest Étteremüzemeltető Kft. győri egysége naponta több száz embernek nyújt étkezési szolgáltatást. Pályázatával az volt a célja, hogy a régióban 1999 óta jelen levő vállalatot, dolgozóit több fórumon bemutassa. Az Eurest kft. (www.eurest.hu) a londoni tőzsdén jegyzett, 1941-ben alapított brit Compass-csoport tagja. 1992 óta van jelen Magyarországon, fő tevékenységi területe az önkiszolgáló és a protokolléttermek, a büfék működtetése, többek közt munkahelyeken, üzemekben, kórházakban.

A társaság 2001-től az ISO 9001:2000 minősítés alapján a HACCP-rendszer előírásainak megfelelően működik. Szándéka szerint az étteremüzemeltetés majd minden szegmensén igyekszik megjelenni és hatékonyan képviselni cégfilozófiáját: kiváló emberek, kiváló szolgáltatás, kiváló eredmény.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...