Cél a növekedés és az eredmény

2007.11.30. 09:55
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Jancsó Péter, a győri Graboplast Padlógyártó Zrt. elnök-vezérigazgatója:
– Más és más tulajdonságokat kell kihozni magából annak, aki egy új vállalkozást akar az alapoktól létrehozni és sikeresen működtetni, mint annak, aki egy meglévő nagy céget szeretne jól, eredményesen irányítani.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Jancsó Péter
Az előbbihez nagy akaraterejű, kitartó vezető kell, aki képes pénzt szerezni, mert az indulás időszakában tapasztalataim szerint talán ez a legfontosabb kulcskérdés. Az utóbbinál a kimagasló üzletembernek egy csapat működtetésében is nagyon jónak kell lennie. Úgy látom, korántsem biztos, hogy aki sikeres az egyik feladatban, az az lesz a másikban is.
Ugyanígy a sikeres vállalkozásoknál is érdemes megkülönböztetni kétféle típust. Sikeres lehet egy cég akkor, ha dinamikusan növekszik, és egyre nagyobb piaci részesedést tudhat magáénak a saját területén. Annak tartom azt a társaságot is, amely minden erejével azon van, hogy kiemelkedő nyereségszintet produkáljon. Ha a kettő együtt van jelen, tehát a vállalkozás növekszik és még jó eredményt is ér el, azt viszont már rendkívüli sikernek tekintem. Ebből az is következik, hogy nem lehet sikeres az a cég, amelyik nem növekszik és ráadásul nem is nyereséges. A kezdő kis- és középvállalkozásoknál a növekedés fontosságára helyezem a hangsúlyt.
Ezekből a megfontolásokból helyesnek tartom, hogy a Kisalföldi Presztízs Díj kategóriái megkülönböztetik ezeket az eltérő cégtípusokat.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...