Bemutatkozik a Felirat Reklám Műhely Kft

2011.06.07. 22:20
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A Presztízs klub honlapja kiváló lehetőség arra, hogy a klub tagjai bemutatkozzanak. Nyilván ez a kis bemutatkozás segít abban, hogy a klubon belül is kialakulhassanak olyankapcsolatok, amelyek mindenkit segíthetnek munkájában. Elsőként a Felirat mutatkozik be.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Cégünk két évtizede működik a regionális, és most már az országos reklámeszköz-gyártásban. Ma már a győri régió piacvezető reklámeszköz-gyártójaként tartanak számon bennünket. - mondja a cégvezető, Vargha Péter.

Haladván a korral és a növekvő igényekkel, gépparkunkat és szakértelmünket mindig naprakészen tartottuk. Ügyfeleinknek többet kívánunk biztosítani, mint egyszerű arculatot. Igyekszünk tudásunkkal és munkáinkkal olyan megjelenést teremteni partnereinknek, melyet a legoptimálisabban alkalmazhatnak mind image, mind akció, mind eseményorientált felhasználás során.

Bátran lépünk az egyedi megoldások szolgálatába. Felszereltségünk és mérnöki tudásunk lehetővé teszi teljesen egyedi elképzelések megvalósítását a szerkezetek és grafikák megtervezésétől az adott egyedi reklámhordozó legyártásáig. Tervező mérnök, grafikusok, dekoratőrök, lakatosok összehangolt munkájaként gyors és precíz megoldást kínálunk a vállalkozások reklámeszköz igényeire.Fő tevékenységünk: egyedi világítóreklámok tervezése, gyártása, szerelése és karbantartása, valamint nagyformátumú digitális nyomtatás. E mellett autódekorációk, óriásnyomtatások, építési hálók, kiállítási állványok és installációk, egyedi tervezésű kiállítási standok és hozzá tartozó tárolóeszközök, cégportálok, információs táblarendszerek, projekttáblák, termékkatalógusok, hirdetések és egyéb nyomdai anyagok tervezésével és kivitelezésével is foglalkozunk. Cégünk gazdag gépparkja és munkatársaink szakértelme lehetőséget nyújt színházi, és filmforgatási díszletek legyártására is.

Cégünk alapelvei közé olyan kulcsszavak tartoznak, mint innováció, kreativitás, minőség iránti elkötelezettség, nyitottság, korrekt üzleti kapcsolat.

Célunk, hogy folyamatos megújulás és innováció révén minden kedves ügyfelünk számára minőségi szolgáltatást nyújtsunk a legkorszerűbb reklámeszközök tervezése és kivitelezése teljes spektrumában.
www.felirat.hu. Facebook: Felirat Reklám Műhely

hirdetés

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...