AZ ÉV ÜZLETEMBERE: Prohászka Rajmund

2006.12.01. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Az év üzletembere díjat 2006-ban a Presztízs-díjon Prohászka Rajmund kapta.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.„A csapatomnak ajánlom a díjat, azoknak, akik nélkül tényleg nem tudnék egy ilyen elismerést kivívni. Ahogy a jó karmesternek is jó zenekar kell, úgy az üzletembernek is tehetséges munkatársak" – mondta az év üzletembere.  

Prohászka Rajmund, az Ablakcentrum Kft. ügyvezető igazgatója lett az év üzletembere 2006-ban. Arra a legbüszkébb, hogy nyugodt szívvel vissza tud menni azokba a panelházakba, ahol az ablakokat az ő cége cserélte. Pedig már a hétezredik lakásnál tartanak... Nem ez az első díjátadása Prohászka Rajmundnak, s ha így folytatja, nem is az utolsó lesz, de hogy miben más ez az elismerés, mint a többi, így fogalmazott: „Lokálpatrióta vagyok, számomra a helyi megbecsülés legalább olyan fontos, ha nem fontosabb, mint az országos elismerés. Annál nagyobb dolog ugyanis nem történhet, mint hogy az embert a saját környezete díjazza. Most ezt ünnepeljük."

 A többes számot már a pályázati anyagában is használta (lásd keretes írásunkat), s hogy komolyan gondolta, mutatja, hogy a díj átvétele után is így kezdte: „Kilencvenen dolgoznak a cégben, hatvan százalékuk több mint tíz éve a munkatársam. A vezetők »saját nevelésűek«, az egyetem elvégzése után fiatal szakemberként kerültek hozzánk, s még  most is itt vannak. Persze, tudom: ez egyéni díj, de egy karmester nem érne semmit, ha nem lenne jó zenekara. Nekem az van, ennek köszönhető, hogy az »ablakos cégek« között az első helyen említik az Ablakcentrum Kft.-t."   

Az Ablakcentrum Kft. igazgatója

„Ha egészen őszinte akarok lenni, be kell vallanom, elsősorban nem magam miatt – sosem szerettem igazán az öntömjént –, hanem a cég, az Ablakcentrum Kft. és a benne dolgozó remek csapat miatt vállaltam a személyes megmérettetést" – írta pályázati anyagában Prohászka Rajmund, a cég ügyvezető igazgatója. A győri székhelyű Ablakcentrum Kft. több mint 16 éve a műanyag nyílászárók egyik vezető gyártója Magyarországon; a panelházak ablakcsereprogramjának és a lakóházak energetikai felülvizsgálatának élharcosa. A társaság ismertségét olyan munkák alapozták meg, mint a Ferihegyi reptér közelében lévő épületekben elvégzett ajtó-ablak cserék, az Audi-gyár modern csarnokának nyílászárói, illetve számos luxusszálloda ablakcseréje. Az Ablakcentrum Kft. idén harmadszor nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat.  

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...