Az év középvállalkozása: Kardirex Egészségügyi Központ

2007.11.30. 09:51
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

– Felismertük azt, hogy az egészség érték. Öröm számomra, s ezt bizonyítja a díj, hogy partnereink is azonosultak ezzel. Továbbá öröm számomra az is, hogy szolgáltatásunk, az egészség megőrzése, mindenki számára haszonnal jár – jelentette ki dr. Vasas István, a Kardirex Egészségügyi Központ főigazgató főorvosa a díjátadás után.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Dr. Vasas István
Vállalkozásáról és a pályázaton való indulásának indokairól a pályázati anyagban így fogalmazott: „Számomra az orvoslás azt jelenti: ha bejön hozzám a beteg, akkor időben és tisztességesen elláthassam.
A definitív, azaz a befejezett gyógyításban hiszek. Ez a hit volt az alap, amire fel lehetett építeni egy működő rendszert.
Szerencsére az egészségügyben kínálkozó lehetőségek megengedték, hogy az emberek igényéhez egy színvonalas egészségügyi szolgáltatást lehessen hozzárendelni. A hit és a lehetőség mellett a kitartás alapozta meg a Kardirex Egészségügyi Központ létrejöttét, fejlődését és a jövőbeni ter-
veinek megvalósulását.
Munkánkat a betegek minősítik, évente hetvenezer alkalommal. Miért gondoltam úgy mégis, hogy a Kisalföld Presztízs-díján indulok? Talán azért, hogy ez a csapat, a Kardirex minden munkatársa, orvosa, nővére, szakdolgozója elhiggye: jó irányba tartunk.
A Kardirex Egészségügyi Központ az itt dolgozóknak köszönheti hírnevét, melyet egy szakértők által odaítélt díjjal is megköszönhetek a csapatnak. A Kardirex betegei számára pedig üzenet lehetne e díj, mely egy professzionális szolgáltatásról, a megbízhatóságról szól."
Vasas István akkor mindezt feltételes módban fogalmazta meg. Tegnaptól ő és csapata számára indokolt a kijelentő mód.

Kardirex
A Kardirex Egészségügyi Központ a térség legnagyobb magán-egészségügyi intézménye. 1993 óta nyújt egészségügyi szolgáltatást a megye lakosainak. Jól képzett, összeszokott kollektíva biztosítja a magas színvonalú, definitív ellátást a járóbeteg-szakellátás területén. Előzetes időpont-egyeztetés teszi lehetővé a várakozási idő minimálisra csökkentését. A széles körű szűrőprogramok a betegségek korai felismerését és megelőzését célozzák.
A Kardirex Egészségügyi Köz-
pont Győrött a Táncsics utcában található, a kiváló közlekedés és a jó parkolási lehetőség biztosítja a könnyű elérhetőséget.
A megyén belül Csornán, Kapuváron, Sopronban kereshetik fel rendelőiket, valamint Mosonmagyaróváron a Kardirex Egészségügyi Központ Mosonmagyaróvár Kft., Zalaegerszegen pedig a Kardirex-Vitalitás Medic Kft. rendelőjét kereshetik fel ügyfeleik. Szolgáltatóként részt vesz a Kardirex Önkéntes és Kölcsönös Egészségpénztár partnereinek ellátásában.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...