Az év kisvállalkozása: Tetőcentrum Magyarország Kft.

2004.11.26. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Az év kisvállalkozásának címét a Tetőcentrum Magyarország Kft. nyerte el idén. Szűcs Gábor vette át a díjat.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Szűcs Gábor
Szűcs Gábornak, a Tetőcentrum Magyarország Kft. igazgatójának a tegnapi gálaest több szempontból is más volt, mint a tavalyi. A legfontosabb különbség, hogy míg az elmúlt évben a nomináltak közé került a cége, de nem nyert, idén már ők lettek az Év kisvállalkozása.

„Természetesen óriási boldogság volt átvenni a díjat a színpadon, már csak azért is, mert pontosan emlékszem, tavaly milyen érzés volt a legjobb három közé kerülni, de nem nyerni. Igen, tavaly még volt jobb nálunk, de egy percig sem volt kétséges, hogy indulunk újra. Bíztam a zsűri ítéletében, és most örülök" – mondta a díjátadást követően Szűcs Gábor, a Tetőcentrum Magyarország Kft. igazgatója.


A cég pályafutását nézve szinte természetesnek tűnt, hogy ezt a díjat – az Év kisvállalkozása címet – el fogják nyerni, erről az igazgató azt mondta: „Látszólag valóban ilyen egyszerű. Ha az alapok jók, akkor a lépések szinte automatikusan követik egymást, de az úgynevezett »apró lépéseket» a legnehezebb megtenni. Nos, ilyen lépés volt a győri telephely beindítása, amely szerencsére beváltotta a hozzá fűzött reményeinket."

A díj az iroda fontos éke lesz – tette hozzá Szűcs Gábor. Pontosan tudja, milyen értéke van és lesz a partnerek, ügyfelek között: „Sokat ér ez a díj, s mert az üzletfeleink értékelik ezt az elismerést. De nem állhatunk meg, a jövőbeli tervek között szerepel az e-kereskedelem (vagyis elektronikus kereskedelem) bevezetése, amellyel szintén úttörők lehetünk a piacon."

Szűcs Gábor tett még egy ígéretet: mivel idén az Év vállalkozója címért indult versenyben a három nominált közé került, de a győzelmet ebben a kategóriában nem ő szerezte meg; ezért azt mondta: „Jövőre elindulok itt is, hátha hasonlóan alakul a sorsom, mint az Év kisvállalkozása esetében..."

Tetőcentrum: a siker útja

A Tetőcentrum kft.-t 1993. február 19-én jegyezték be a bíróságon, a családi vállalkozás a kezdetektől építőanyag-kereskedelemmel foglalkozik. Sikertörténete egy bérelt lakásban indult, az első év árbevétele akkor még „csak" bruttó 100 millió forint volt. A cég 1995-ben szakosodott: kizárólag tetőfedő anyagok és segédanyagok kereskedelmével foglalkozott. Három évvel később az árbevétel már bruttó 500 millió forintra rúgott, s még ebben az évben bejegyeztették a „Tetőcentrum" védjegyet, megteremtve ezzel a saját márkát. Ebben az évben különválasztották a vagyonkezelői és a befektetői, illetve a kereskedelmi tevékenységüket. Létszámuk jelenleg 14 fő, a kereskedelmi árbevétel pedig várhatóan meghaladja a bruttó 2 milliárd forintot.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...