Az első ünnepélyes díjkiosztó

2003.11.28. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Első alkalommal, majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt öt kategóriában hirdettek győztest. Öt megyei cég kapott Kisalföldi Presztízs Díjat a győri egyetemi csarnokban tartott ünnepségen.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Az elismerést – amelyet lapunk kiadója, a Lapcom kft. kezdeményezésére alapítottak – 2002-ben első ízben ítélték oda az arra érdemeseknek. A Kisalföld kiadója, a Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft. kezdeményezésére négy további cég – az Audi Hungaria Motor Kft., a Graboplast Rt. Holding, az Integrál-Hexa Magasépítőipari és Fővállalkozói Rt., a Rába Járműipari Holding Rt. –, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Iparkamara alapította a Kisalföldi Presztízs Díjat.

Az elismerés létrehozásának nem titkolt célja az volt, hogy versenyt hirdessenek a megye vállalkozásai között, s szakmai szempontok alapján válasszák ki azokat, amelyek – eredményeik, munkájuk alapján – példaként állíthatók a többi cég elé, s olyan pluszt nyújtanak, amelyre érdemes odafigyelni – írja beszámolójában az egy évvel ezelőtt megjelent Kisalföld.

Az ünnepségen beszédet tartó Balogh József győri polgármester annak reményében nyitotta meg a rendezvényt, hogy hosszú hagyomány teremtődik és méltó lehetőség nyílik a vállalkozók elismerésére. „Egy város arculatához nem csak az épületek, a kultúra tartozik hozzá. A felszíni jelenségek mögött komoly gazdasági folyamatok húzódnak meg, amelyek biztosítják a szellemi-kulturális felemelkedést" – hangsúlyozta.
Mára nyilvánvalóvá vált, hogy a hagyomány megteremtődött.
Az oldal összeállításánál a Kisalföld-archívum képeit és cikkeit használtuk fel.

Tavalyi díjazottak

„Az év vállalkozása" díjat dr. Slezák Tamás és Hateier Péter, a mosonmagyaróvári Pannonbeton Kft. ügyvezető igazgatói Jancsó Pétertől, a Graboplast rt. elnök-vezérigazgatójától, „Az év kisvállalkozása" díjat Németh András és Gősy László, a győri D-Plaza Kft. ügyvezetői Szammer Istvántól, az üzleti innovációs díjat Tatai Lajos, a győri Ornamentika Kft. ügyvezető igazgatója Steiner Lászlótól, a Rába rt. vezérigazgatójától, „Az év üzletembere" díjat Somogyi János, a győri Somogyi Electronic Kft. tulajdonosa Imre Istvántól, az Integrál-H rt. vezérigazgatójától, míg az év környezetvédelmi díját Rimányi Henrik, a győri Pannon Baromfi Kft. ügyvezető igazgatója Tóth Balázstól, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől vehette át.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...