Átadták a Presztízs-díjakat

2005.11.25. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Évről évre magasabb színvonalú a Kisalföld Presztízs Díj gálaestje, melyen ismét átadták a 2005-ös díjakat.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Négyéves története során esztendőről esztendőre magasabb színvonalú, népesebb rendezvénye a régiónak a Kisalföld Presztízs Díj gálaestje. Az idén minden eddiginél többen pályáztak a díjakra. Negyvenkilencen mérették meg magukat a meghirdetett hat kategóriában: Az év kisvállalkozása, Az év vállalkozása, Az év üzletembere, Üzleti innováció, Környezetvédelem. Első alkalommal adták át Az év középvállalkozása kitüntető díjat.

Mint ismeretes, ezek az elismerések nem pénzjutalommal, hanem „kommunikációs csomaggal" járnak: a nyertesek, visszatérő jelleggel mintegy fél éven át sajtónyilvánosságot kapnak a Lapcom kiadó gondozásában megjelenő kiadványokban. A tavalyi győztesek forgalmukat egy év alatt 20 százalékkal növelték...

 CIKKEK A DÍJAZOTTAKRÓL

 Az év kisvállalkozása: Felirat Reklám Műhely Kft. >>
Az év középvállalkozása: Visimpex-Hungary Kft. >>
Az év vállalkozása: Szintézis Informatikai Rt. >>
Az év üzletembere: Kaproncai Ferenc >>
Üzleti innovációs díj: Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Rt. >>
Környezetvédelmi díj: Büchl Hungária Szolgáltató Kft. >>

DÍJAZOTTAK
Kattintson a képekre >>

Varga Péter
Az év kisvállalkozása: Felirat Reklám Műhely Kft.

Kosár Dezső
Az év középvállalkozása: Visimpex-Hungary Kft.
Szabó István
Az év vállalkozása: Szintézis Informatikai Rt.
Marek József
Üzleti innovációs díj: Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Rt.
Az év üzletembere: Kaproncai Ferenc
Gömöry Árpád Környezetvédelmi díj: Büchl Hungária Szolgáltató Kft.

Patenten megszervezett, tökéletes biztonság, csinos felvezető hölgyek, olajozott „gálagépezet" fogadta a Kisalföld tegnap esti csúcsrendezvényére érkező vendégeket. Kezdetként a Dés László–Balázs Elemér Quartett tartott lemezelőzetes-bemutatót a Voces4 Ensemble elnevezésű kamarakórussal. Contemporary Gregorian Free Jazz című produkciójuk a középkori gregorián énekek és a dzsesszimprovizáció meglepő, ám sikeres elegyítése.

Mielőtt az est szóvivője, Gundel Takács Gábor a megyei közgyűlés elnökét, Szakács Imrét, majd a Kisalföldet is kiadó Lapcom kft. ügyvezető igazgatóját, Szammer Istvánt pódiumra szólította, elmondta: a Presztízs-díj értékét immár egyre többen ismerik fel.

– Nevezését 49 vállalkozás küldte el, köztük több olyan, aki már díjazott, vagy elődöntős volt az elmúlt években – hangsúlyozta. Megemlítette a támogatókat – a T-Systems, a Raiffeisen Bank, az Avon –, akik fontosnak tartották, hogy odaálljanak az alapítók – a Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft., az Audi Hungaria Motor Kft., a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az Integrál-Hexa Magasépítőipari és Fővállalkozói Rt., a Rába Járműipari Holding Rt. és a Graboplast Rt. Holding – mellé, akik vallják: elkötelezettségük a díj mellett számukra is rangot jelent. Egy ilyen megmérettetésnek legnagyobb nyertese azonban a régió gazdasága, hiszen azt látjuk, hogy egyre jobb és jobb teljesítményre ösztönzi a vállalkozásokat.

Gundel Takács Gábor kiemelte: külön öröm, hogy a megyeszékhelyen kívüli vállalkozások az elmúlt évekhez képest jóval nagyobb számban neveztek a megmérettetésre. Az előzsűrizést a Széchenyi-egyetem tanárai, kamarai, gazdasági szakemberek végezték, a döntést pedig idén is az alapítók által alkotott zsűri hozta meg.

Ezután megkezdődött a díjátadás. Mint ismeretes, a díjak nem pénzjutalommal járnak, hanem egy kommunikációs csomaggal. A nyertesek a Lapcom kiadó gondozásában megjelenő lapokban – visszatérő jelleggel – mintegy fél éven át sajtónyilvánosságot kapnak. A díjazottak jogosultak a Kisalföldi Presztízs Díj védjegyének használatára. Az idén már hat kategóriában hirdettek győztest.

Az Év kisvállalkozása díjra a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft.-t, a Felirat Reklám Műhely Kft.-t és a Hajstúdió 2000 Bt.-t jelölték. Szammer István, a Lapcom kft. ügyvezető igazgatója a zsűri döntése alapján ezt a díjat a Felirat Reklám Műhely Kft. ügyvezetőjének, Varga Péternek nyújtotta át.
Az új kategória, Az év középvállalkozása díjra a Visimpex-Hungary Kft.-t, a Digitáltechnika Kft.-t és az Origo-Sánta Rt.-t jelölték. Közülük Heinrich Franke, az Audi Hungaria Motor Kft. pénzügyi igazgatója a Visimpex-Hungary Kft. ügyvezetőjének, Kosár Dezsőnek gratulálhatott.

Az év vállalkozása díjra a zsűri a Szintézis Informatikai Rt.-t, a Ceres Sütőipari Kft.-t és a Halászi Takarékszövetkezetet jelölte. Közülük Imre István, az Integrál-H rt. elnök-vezérigazgatója a Szintézis Informatikai Rt.-t vezérigazgatóját, Szabó Istvánt üdvözölhette a nyertesek sorában. Őt illette a Hédervár Kastélyszálloda különdíja, amellyel 500 ezer forint értékben vehető igénybe a szálloda konferenciaszolgáltatása.
Az év üzletembere díjra Nagy Ottó Lászlót, Dobrádi Kálmánt és Kaproncai Ferencet jelölték. Jancsó Péter, a Graboplast rt. elnök-vezérigazgatója Kaproncai Ferencet, a Digitáltechnika Kft. ügyvezető igazgatóját hirdette ki nyertesnek.

Az Üzleti innovációs díjra a Pannon-Work Rt.-t, a Different Group Befektetési és Menedzsment Kft.-t, valamint a Sopron Bank Rt.-t jelölték. Közülük a zsűri a díjat a Pannon-Work rt.-nek ítélte oda. Marek József vezérigazgatónak Pintér István, a Rába rt. vezérigazgatója adta át az elismerést.

A környezetvédelmi díjra a Büchl Hungaria kft.-t és a Primag Kft.-t jelölték, ezúttal a nagyobb külföldi cég, a Büchl vitte el a pálmát. Gömöry Árpád ügyvezető igazgatónak Mihalicz Antal, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke gratulált.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...