Adni és kapni, elérni a csúcsokat

2005.11.25. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.A Presztízs-díj-alapítók és a Kisalföld kiadó nevében szeretettel köszöntök mindenkit a mai estén. Külön köszöntöm annak a 49 társaságnak a képviselőit, akik pályázatot nyújtottak be a negyedik Presztízs-díjra.
Ebben az évben sokan segítettek bennünket a mai este létrehozásában. Köszönöm az Avon Cosmetics Hungary Kft., a T-Systems Hungary Kft., a Raiffeisen Bank támogatását és bizalmát. Remélem, hogy a rendezvény meggyőzi őket, a Presztízs-díjat érdemes támogatni.Hogy a köszöntéseknél maradjak, szeretném megköszönni az előzsűri és a szervezők munkáját. Az Audi, a Graboplast, az Integrál, az ipari kamara, a Rába rt. munkatársai és az egyetem oktatói ismét nagy terhet vettek le az alapítók válláról. Külön köszönet a Revita Televízió munkatársainak a jelölteket bemutató filmekért.
Köszöntöm körünkben Colin Davison urat, aki évekkel ezelőtt meghívott engem a Business Award-ünnepségükre Gloucesterbe és az ötletet adta a díj alapításához. Remélem, megbocsátja, hogy jó magyar szokás szerint, miként Jules Vernét Verne Gyulaként ismertük meg, a Business Awardot is magyarosítottuk.

Ma este nemcsak az év legjobb vállalkozásait tüntetjük ki, hanem azt is bizonyítjuk, hogy akik itt vannak, gondolnak a környezetükre. Az önök segítségével, azzal, hogy a jegyeiket megvásárolták, milliós nagyságrendben tudunk támogatni két alapítványt.

1. Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány
Cél: nyitott inkubátor beszerzése.

2. A téti Egy-Csepp Foglalkoztatás Rehabilitációs Egyesület
Cél: mozgáskorlátozottakat, járóképteleneket munkába szállító busz vásárlása.

Ebben az évben 49-en pályáztak. 49 vállalkozó, vagy vállalatvezető. Gondolkodtak azon, hogy mit is jelent vállalkozónak vagy vezetőnek lenni? Olyan dolgok jutnak róla eszembe, mint: csúcsok elérése, adni és kapni, különleges találkozások és barátságok, sérelmek, nagy döntések egy valódi játszmában, ünneplések, válságok és szívinfarktus, a győzelem mámora és a veszteség fájdalma, sok-sok utazás és a hazaérkezés öröme.

A Presztízs-díj egyik célja, hogy teret adjon az ünneplésnek. Hogy új barátságok szülessenek. A 49 pályázóból ma csak 6 kap díjat, de az elismerés mindannyiuknak jár. Kiváló pályázatokat készítettek és komoly részt vállaltak a régió fejlődésében.

A pályázatok színvonala önmagában értékmérő: mutatja azt, hogy a vállalkozások évről évre tapasztaltabbá, alaposabbá váltak a verseny során. A szám azt mutatja, hogy a versenyben egyre többen veszik észre, hogy a Presztízs-díj egy lehetőség a gyorsabb fejlődésre a régióban. A tavalyi nyertesek közül négyen mondták: forgalmukat a díj segítségével 20%-kal növelték. Remélem, az idei győztesek is elmondhatják ezt majd egy év múlva.

Természetesen ebben az évben is csak egy-egy győztest hirdetünk kategóriánként. Nekik az alapítók nevében előre is gratulálok. A többiektől azt kérem, hogy ne adják fel, jövőre újra várjuk az ő pályázatukat is. Természetesen a verseny nagyobb lesz!
(Szammer Istvánnak, a Lapcom kft. ügyvezető igazgatójának a beszéde, mely elhangzott a tegnap esti Presztízs-gálán.)

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...