A világító reklám biztosan megtérülő befektetés

2006.07.03. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Az igényes világító feliratok és homlokzati reklámok ugyanolyan nélkülözhetetlen elemei a cégeknek, üzleteknek, mint a nyitva tartást jelző táblák

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Ahogyan régen a szépen kidolgozott cégér, napjainkban a portállal harmonizáló világító reklám és cégfelirat jelzi azt, hogy minőségi munka és szolgáltatás várja a betérőt. A világító reklámok világába Varga Péter, a kisalföldi Presztízs-díjas Felirat Reklám Műhely Kft. ügyvezetője kalauzolt el bennünket.

– Az igényes világító feliratok és homlokzati reklámok ugyanolyan nélkülözhetetlen elemei a cégeknek, üzleteknek, mint a nyitva tartást jelző táblák vagy a megbízható személyzet. A különböző reklámhordozók és feliratok más funkciót töltenek be a cég nagyságától vagy a vásárlók körétől függően. Másképp néz ki a felirat, ha a cél a közvetlen értékesítés, vagy éppen egy életérzés bemutatása, és megint más, ha a cég imázsát szeretnék építeni vele. Mindegyik célhoz más megoldást kell kitalálni – a signeszközöket éppen ezért nem lehet egy kaptafára gyártani.

Bár Győrben is több ígéretes kezdeményezésnek lehetünk tanúi, összességében mégis nagy a lemaradásunk ezen a téren a többi európai várossal szemben – mondta el Varga Péter, aki rendszeres tanulmányutak során tájékozódik a friss nyugati signtrendekről. Legutóbb a győri Fészek Klub szervezésében, Grazban járva tanulmányozta az ottani megoldásokat, és jóleső érzéssel nyugtázta, hogy a Felirat valamennyit képes megvalósítani.

– A világító feliratok megálmodása, majd valóra váltása összetett folyamat. A kreativitás, a fantázia és a jó ízlés mellett nagyfokú hozzáértést, összetett műszaki ismereteket és tapasztalatot, valamint speciális anyagokat és berendezéseket igényel. A méret, a szín és a forma nagyon fontos, de önmagában mit sem ér, ha a felirat nincs összhangban az üzlet vagy cég tevékenységével és a közvetíteni kívánt üzenettel. Fontos, hogy a világító felirat kellemesen illeszkedjen a történelmi és építészeti környezetbe, mert ez a tapintat is sokat elárul az egyes cégekről.

A Felirat Reklám Műhely állandó és igényes megbízói elvárásainak megfelelően technikai hátterét évek alatt olyan színvonalra fejlesztette, hogy napjainkban a legmagasabb elvárásoknak is képes megfelelni. Bizonyítja ezt az is, hogy a bérlőitől egységes arculati megjelenést elváró Árkád üzletház a Felirat Reklám Műhely Kft.-t kérte fel arra, hogy kidolgozza azokat az elvárásokat és ajánlott signrendszereket, melyeknek az Árkád bérlőinek a jövőben meg kell felelniük.

– A győri régión kívül több országos és budapesti megrendelést sikerrel teljesítettünk, megrendelőink visszajelzése pedig megerősítette bennünk, hogy pinnyédi telephelyünkön a felhasznált alapanyagok és a technika terén is európai színvonalon műveljük a signtechnikát – mondta el Varga Péter, aki szerint a minőségi világító reklámokra nem reklámköltségként, hanem hosszú távon biztosan megtérülő befektetésként kell tekinteni. Egyetértenek vele azok a sikeres cégek is, amelyek az utóbbi években ezt felismerve áldoztak igényes és egységes arculati megjelenésükre, majd ügyfeleik és vevőik pozitív visszajelzései ebben megerősítette őket.
A Felirat több országos jelentőségű beruházás során bizonyította már, hogy a távolság sem jelent problémát a számára.

Alig egy hónapja a Lapcom kft. szegedi lapjának, a Délmagyarország szerkesztőségének új székházára készített látványos világító feliratot a Felirat Reklám Műhely. A megbízást a kiírt pályázaton való sikeres szereplést követően a kivitelező Integrál-Hexa rt.-től kapta a pinnyédi cég. Bár az 1,6 m magas világító betűk tervezésére, legyártására, helyszínre szállítására és felszerelésére szoros határidőt állapított meg a kivitelező, a Felirat Reklám a gondos előkészítésnek és rugalmas együttműködésnek  köszönhetően ezt a feladatot is sikeresen teljesítette.

– Cégünk az utóbbi időben – a Presztízs-díj elnyerésének köszönhetően is – egyre több munkát kap nagy és elismert beruházó cégektől, így az Integrál-Hexa rt.-től is. 15 éves reklámkivitelezői tapasztalatunknak köszönhetően jól együtt tudunk működni a megrendelőkkel, tervezőkkel, generálkivitelezőkkel a különböző nagyberuházások során. Rendelkezünk ugyanis azokkal a legkorszerűbb műszaki tapasztalatokkal, berendezésekkel, szakmai gárdával, munkakultúrával, ami lehetővé teszi, hogy az ilyen munkák során elvárt minőségi követelményeknek megfeleljünk – mondta el Varga Péter, a Felirat Reklám Műhely Kft. ügyvezetője.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...