A Széchenyi István Egyetem szakértőiből állt az előzsűri

2007.11.30. 09:52
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A 2007-es pályázatra többségében győri és Győr környéki cégek jelentkeztek. A pályázók többsége – ez évben is – országosan és a nemzetközi gazdasági életben is ismert, több telephelyen is működő cég. Így – az alapítók célkitűzéseinek megfelelően – fokozatosan térségivé, határokon is átnyúlóvá vált a Presztízs-díj-pályázat.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Dr. Ing. habil Kardos KárolyA dr. Kardos Károly innovációs rektorhelyettes, dr. Szakál Gyula egyetemi docens és Winkler Csaba kommunikációs titkár alkotta egyik előzsűricsapat (Széchenyi István Egyetem) a bírálat során főként azt vizsgálta, hogy a pályázat szerkezete, tartalma mennyiben van összhangban az adott kategóriával. A pályázat kidolgozottsága, külalakja, stílusa, a cég bemutatásának mélysége, a jövőkép felvázolása, az elismerő ajánlások milyen tevékenységet jelenítenek meg?

Dr. Szakál Gyula
A bírálók a gazdasági eredményeket, a cég fejlődésének adatait részletesen értékelték. Külön elemezték a szellemi tőke szerepét a vállalkozásban, az innovatív elemek (termék, technológia, anyag, piac, termelési eljárás) bemutatását, s azt, hogy milyen formák jellemzik a cég menedzselését. A környezetre gyakorolt hatás, a győri, a Győr környéki, a nagytérségi, a gazdaság fejlődésében betöltött előremutató szerep, a cégvezetés, a cégvezető tevékenységének értékelése mellett hangsúlyos szempont volt, hogy milyen döntések alapozták meg az üzleti sikert, s emögött kitapintható-e a cég üzleti, vállalkozói filozófiája. Milyen eszközökkel mutatja, láttatja a cég, a cégvezetés a vállalkozói környezetet, a versenyhelyzetet?
Winkler Csaba
A 2007-es Presztízs-díj már hagyományként, a cégek rangos elismeréseként jelzi a névben kifejezett szándékot: a közvéleménnyel együtt a folyamatosan fejlődő, megújuló gazdaság értékének tekintjük a versenyt, s a díj hatékonyan motiválja a győzteseket.


hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...