A segítség kötelességünk

2004.11.26. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Heinrich Franke a győri Audi Hungaria Motor Kft. pénzügyi igazgatója a Presztízs Díj alapítóinak egyike.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Heinrich Franke
– Három évvel ezelőtt azért csatlakoztunk a Kisalföldi Presztízs Díj alapítói közé, mivel akkor is úgy gondoltuk, hogy a nagyok morális kötelezettsége a kicsik és közepes nagyságú vállalkozások segítése – fogalmazott lapunknak adott nyilatkozatában Heinrich Franke. A győri Audi Hungaria Motor Kft. pénzügyi igazgatója úgy véli, jól döntöttek akkor, amikor nevüket adták a díjhoz, az elismerés ugyanis rangot jelent azoknak, akik ezt megkapják, s lehetőséget arra, hogy vállalkozásuk még sikeresebb legyen.

Heinrich Franke számára külön öröm, hogy a korábbi Presztízs-díjasok között akadnak olyanok, akik az Audi beszállítói lettek, s képesek eleget tenni azoknak a szigorú követelményeknek, amelyet a német anyacég magyarországi leányvállalata támaszt. A pénzügyi igazgató azt szeretné, ha ez a tendencia a jövőben is folytatódna, s a Presztízs-díj kapcsán még több olyan magyar céggel kerülhetnének kapcsolatba, amelyek hosszú távon eredményes kapcsolatot ápolhatnának az Audival.
Heinrich Franke nem titkolja azt sem, a helyi gazdaság fejlődésében kulcsszerepet játszanak a kis- és középvállalkozások. Ezek megerősödésében és a nemzetközi gazdaságba való bekapcsolódásában komoly szerepet játszhat a Presztízs-díj, aki ugyanis ezt megkapja, az jó ajánlólevéllel rendelkezik ahhoz, hogy felfigyeljenek rá, s üzleti kapcsolataiban profitáljon belőle.
Heinrich Franke

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...