A Presztízs-díjasok jelölhetnek pályázókat

munkatársunktól
2008.09.02. 14:31
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Győr-Moson-Sopron - Ismét meghirdetik a Presztízs-díj alapítói a pályázatot a díjra a már megszokott kategóriákban. Bárki jelentkezhet, aki megfelel a kiírásban található feltételeknek. Azok a cégek, vállalkozók, akik már kiérdemelték ezt az elismerést, hat jelöltet javasolhatnak pályázónak.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.A Presztízs-díj alapítói szeretnék, ha még több olyan vállalkozó és vállalkozás jutna lehetőséghez ezen a megmérettetésen, akik ezt megérdemelnék, de esetleg nem tudtak eddig a pályázatról. Ezért a Presztízs-díjasokat – akiknek ez az elismerés már növelte megbecsülését, ismertségét, üzleti sikereit – felkérték, hogy jelöljenek több kategóriában is vállalkozót, vállalkozást. Lehetőségük van arra, hogy partnereik, üzletfeleik közül most kiválasszák, kiket tartanak érdemesnek arra, hogy a régió legrangosabb gazdasági elismerésében részesüljenek.

A Presztízs-díjon való indulás nem jár semmilyen költséggel, csak egy egyszerűsített jelentkezési lapot kell benyújtani a cégpapírokkal együtt, hat példányban. A díjra nevezettek már lehetőséghez jutnak, hiszen nevüket, cégüket a döntnökök – az Audi Hungaria Motor Kft., a Rába Járműipari Holding Nyrt., az Integrál-Hexa zrt., a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft., a Széchenyi István Egyetem gazdasági kara és tanárai – még jobban megismerik. A legjobbak filmben is bemutatkozhatnak a november 20-án 19 órakor kezdődő Presztízs-gálán.

Már a Presztízs-gálán bemutatkozni is előny

Molnár Imre: Bármelyik régiós vállalkozásnak szívből ajánlom a Kisalföldi Presztízs Díj pályázatot, mert ebben csak nyerni lehet, veszíteni nem.
Molnár Imre: Bármelyik régiós vállalkozásnak szívből ajánlom a Kisalföldi Presztízs Díj pályázatot, mert ebben csak nyerni lehet, veszíteni nem.
A Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt. 2005-ben az üzleti innovációs díj kategóriában kapott Presztízs-díjat. Ezért 2006-ban marketingstratégiáját főként a sikeres pályázat adta lehetőségekre alapozta, s bevételét 2,5-szeresével tudta növelni. Ismertségük ilyen jelentős növekedésében mérhetően jelentős szerepet játszott a Kisalföld napilapban biztosított médiacsomag, melyet mint győztesek kaptak a Lapcom kft.-től.

– Bármelyik régiós vállalkozásnak szívből ajánlom a Kisalföldi Presztízs Díj pályázatot, mert ebben csak nyerni lehet, veszíteni nem. Azokat pedig, akik már pályáztak, de még nem sikerült nyerniük, csak biztatni tudom az újabb megmérettetésre – fogalmazta meg Molnár Imre, a Pannon-Work zrt. igazgatósági tagja és hozzátette: előnye a pályázatnak, hogy a győztesek a szűkebb hazájuknak tudják bemutatni vállalkozásukat.

– A Presztízs-gálának nagy szerepe van cégünk életében, rendszerint tizenöt-húsz munkatársunk is részt vesz rajta, igazi csapatépítő program, növeli dolgozóink cégünk iránti elkötelezettségét. A színvonalas program kiváló lehetőséget ad az év végi hajtás alatt egy kis kikapcsolódásra, ismerkedésre vagy üzleti kapcsolatok elindítására. Már az is nagy siker és marketinghaszon, ha egy pályázó bekerül a legjobb három-négy helyre és a gálán mintegy ötszáz vendég előtt bemutatásra kerül a vállalkozása. A győztesnek pedig alaposan megváltozik az élete. Amennyiben kisvállalkozásról van szó, akkor bekerül a reflektorfénybe, ismert lesz a városban és a régióban. Mással nem pótolható PR-lehetőséghez jut. Nagyobb és ismertebb cégek esetében a közvélemény sokkal több információt kap a működésükről, esetleg a cégvezetőket más oldalukról is megismerheti – szögezte le Molnár Imre.

Fontos a dolgozóbarát hangulat

Az idei pályázatra javasolta a Pannon-Work a kunszigeti Sick Kft.-t. Az indok szerint erőteljesen fejlődő, modern cég, ahol családias, dolgozóbarát hangulat van és a kft. jó kapcsolatokat ápol az önkormányzatokkal, támogatják a falvak közösségi életét. A győri Mantler-Mühle Hungária Malomipari Kft.-t azért tartják pályázásra érdemesnek, mert a malomipari raktározással foglalkozó kis létszámú cégnél – amely nemrég költözött az ipari parkba – ugyancsak családias a légkör.

– A győri PBS Hungária Kft.-t azért javasoljuk, mert megbízói oldalról korrekt, jó kapcsolatot alakítottunk ki velük, mindig megbízhatóak, pontosak és gyorsak. A munkahelyi légkör nagyon jó, színvonalas, fontosak számukra a jó, megbízható munkavállalók. A győrújbaráti Em-Tek Kft. pedig már másfél évtizede kiegyensúlyozottan, nyereségesen működő mikrovállalkozás. Talpon maradásuk záloga az öt-hat tagú, kiváló kvalitással és szakmai ismeretekkel működő gárda, a folyamatos jobbítási szándék, a fejlesztések iránti elkötelezettség. Saját tulajdonú üzemcsarnokukban végzik az irányítási, a logisztikai és a termelési feladatokat. Nemzetközi kapcsolatokkal és befektetésekkel is rendelkeznek – mondta el a Pannon-Work zrt. nevében az igazgatósági tag.

A győztesnek alaposan megváltozik az élete. Ha kisvállalkozás, akkor bekerül a reflektorfénybe, ismert lesz a városban és a régióban. Mással nem pótolható PR-lehetőséghez jut.

Molnár Imre

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...