A kiválóság elismerése

2004.11.26. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

– A Presztízs-díjról szólva tavaly  az üzlet, a siker, a sikeres üzlet által megszerezhető presztízs jelentőségét hangsúlyoztam.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást. Azt javaslom – mivel a régióban szerencsére egyre számosabb a sikeres üzleti vállalkozás –, most fordítsunk egyet a dolgon – mondja Pintér István, a Rába Járműipari Holding Rt. vezérigazgatója.

A Presztízs-díj idén már a kiválóságról szól: a legkiválóbb vállalatok érvényesüléséről, tehát azokról, akik a sikeresek közül is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A versenykiírás már a jelentkezőket is erősen szelektálja, mintegy előzetesen kiválogatja azokat, akik a különböző kategóriákban egyáltalán eljuthatnak a pályázati szintre. Akit végül a sok kiváló közül a zsűri a legérdemesebbnek tart a díjra, méltán élvezheti nemcsak a Kisalföld olvasótábora, a megye üzleti közvéleménye, de versenytársai elismerését is. Egyébként én úgy látom, hogy egyre több ilyen vállalat van a régióban.

A Kisalföld Presztízs-díja tehát ma már ahhoz járul hozzá, hogy a kiválóságot meg tudjuk mutatni a világnak. A pályázatokból is látható, hogy azok voltak képesek kiemelkedő teljesítményre, akik egy-egy területre fokuszálva annak nagy specialistájává váltak.
A lényeg, hogy az igazi presztízst a saját teljesítmények környezetünk általi elismerése hozza meg, ezért fontos a Kisalföld kezdeményezése, és ezért vagyunk ott az alapítók között.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...