A Jó család döntött: neveznek

2005.09.19. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Egyre többcsaládi vállalkozás van megyénkben, ezért is hirdettünk új kategóriát a Presztízs-díjban.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.A családi vállalkozások száma nem elenyésző régiónkban. A Kisalföldi Presztízs Díjat kiírók ezért is hozták be új kategóriaként idén a versenybe az egészen kis vállalkozóknak szólót. A Jó és Jó hidegkonyha ezt meglátva döntött úgy, nevez.

A Jó család.
Jó Béláné azért jött el a szerkesztőségünkbe, hogy tájékozódjon a nevezésről, a pályázatról, annak formai és tartalmi elemeiről minél többet megtudjon. Természetesen ő is, akárcsak a többi érdeklődő, minden segítséget megkapott. A családi vállalkozás mozgatója, lelke így nyugodtan távozhatott, s mivel hasonlóan más sikeres vállalkozásokhoz, már jó pár pályázat megírásán túl vannak, nem fog gondot okozni, hogy szeptember 30-ig elkészítsék a saját pályamunkájukat.
Jó Béláné egyébként a szakmát Kapuváron kezdte el iskoláinak elvégzését követően. Aztán Győr következett, majd a rendszerváltás után néhány évvel a nagy elhatározás: képesek a nagy multimegrendelők igényeit is kielégíteni egy családi vállalkozással.

A mára már mesterszakács címmel is büszkélkedő agilis asszony férjével, fiával olyan erős vállalkozást hozott létre, amely megfelel a legkomolyabb európai előírásoknak is. Mivel élelmiszerrel foglalkoznak, hidegtálakat készítenek fogadásokra, üzemekbe, áruházláncokba, fontos számukra ez. A megbízhatóság mellé a kiváló minőség is társul. Valamint az az elhatározás: nem használnak mesterséges tartósítószert! Vallják: a fogyasztóknak joguk van a jó ételhez, és amíg ezt el lehet érni különböző, bár drága eljárásokkal, nincs szükség kemikáliákra.
Együtt a Jó család. Egy újabb mikrovállalkozás, amelyik pályázik a Presztízs-díjra.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...