A díj presztízse nem csökkenhet

2004.11.26. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Imre István, az Integrál-H Rt. elnök-vezérigazgatójának véleménye itt olvasható a Presztízs- díjról.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Imre István, az Integrál-H Rt. elnök-vezérigazgatója: – Az idei volt az első olyan év, amikor egyetlen kategóriában sem született egyhangú döntés a zsűrin belül, ami egyben azt is mutatja, komoly viták zajlottak közöttünk. Olyan cégek és személyek adtak be pályázatot, akik meghatározó szerepet játszanak a megye gazdasági életében, s ez nagyon jó. Ugyanakkor el kell ismerni, a pályázatok színvonala kicsivel alacsonyabb volt ebben az évben, mint mondjuk tavaly, de a győzteseket így is elismerés illeti. Mindennyian megérdemelten használhatják ezentúl a címet: „Presztízs-díjas vállalkozás".

Fontos és mindenkor követendő cél, hogy a Presztízs-díj presztízse nem csökkenhet. Ehhez a kezdetektől ragaszkodunk. Márcsak azért sem, mert számos esetben láttam én magam is, hogy a díjazott cégek a fejléces levélpapírokon feltüntetik a kitüntetést és a címet. Igazi versenyhelyzetben persze nem ez dönt, a vállalkozások pontosan tudják, hogy nap mint nap meg kell küzdeni a versenytársakkal egy-egy pályázat elnyeréséért. De amíg a minőség védjegye a Presztízs-díj, természetesen nem hátrány feltüntetni ezt a pályázatokon...

Az idei tapasztalatok után is azt mondom, a díj folytatásra méltó, s az  Integrál-H Rt. a jövőben is szívesen adja nevét ehhez. Valljuk be: nemcsak a díjazottak számára siker az elismerés, hanem a díjátadók számára is.


 

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...