A 2008-as Presztízs-díj kategóriái, és pályázati lapja

kisalfold.hu
2008.09.03. 16:53
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Idén lehet pályázni a Kisalföld Presztízs Díjakra. Keressük a legjobbakat! Nézze meg a 2008-as Presztízs-díj kategóriáit és töltse le pályázati lapunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Kategóriák:

• Az év ipari vállalkozása díj
• Az év vállalkozása – szolgáltatás díj
• Az év középvállalkozása
• Az év üzletembere díj
• Az év innovációja díj
• Az év kisvállalkozása díj
• Díj a közösségért

Bővebb információ:
Telefonon a kiírással kapcsolatban a 96/504-444-es számon
érdeklődhet! Vagy a 06-30/227-2326-os mobilon.

Kapcsolat:
marketing@kisalfold.hu e-mail cím.

Letölthető pályázati lap ITT!
(Beküldési határidő: 2008. október 3.)

Az év kisvállalkozása díj


Sikerkritérium, hogy a vállalkozás mennyire növelte piaci potenciálját és nyereségességét az elmúlt év során, illetve, hogy tevékenysége milyen pozitív hatást gyakorolt a régió gazdaságára. A vállalkozás méretének és működésének összevetése a gazdasági tevékenységgel, az innováció mértéke és a célpiac jellemzője meghatározó kritérium a döntési mechanizmusban. Az ismertetett kritériumok mellett az elbírálás leginkább a vállalkozás hátterében álló ötletekre,a fejlődés mértékére és a jövőképre fókuszál.

Foglalkoztatottak száma: max. 5 fő.


Az év középvállalkozása díj

Sikerkritérium, hogy a vállalkozás mennyire növelte piaci potenciálját és nyereségességét az elmúlt év során, illetve, hogy tevékenysége milyen pozitív hatást gyakorolt a régió gazdaságára. A vállalkozás méretének és működésének összevetése a gazdasági tevékenységgel, az innováció mértéke és a célpiac jellemzője meghatározó kritérium a döntési mechanizmusban. Az ismertetett kritériumok mellett az elbírálás leginkább a vállalkozás hátterében álló ötletekre, a fejlődés mértékére és a jövőképre fókuszál.

Foglalkoztatottak száma: 6–20 fő.


Az év ipari vállalkozása díj

Sikerkritérium, hogy a vállalkozás mennyire növelte piaci potenciálját és nyereségességét az elmúlt év során, illetve, hogy tevékenysége milyen pozitív hatást gyakorolt a régió gazdaságára. A vállalkozás méretének és működésének összevetése a gazdasági tevékenységgel, az innováció mértéke és a célpiac jellemzője meghatározó kritérium a döntési mechanizmusban.

Foglalkoztatottak száma: min. 21 fő.


Az év vállalkozása – szolgáltatás díj

Sikerkritérium a vállalkozás aktív közreműködése a szolgáltató szektorban. Valamint az, hogy munkájukkal minél jobban elősegítsék az ipari, termelő szektor munkáját, valamint a lakossági igények kielégítését. A bírálat során fontos szempont, hogy a vállalkozás milyen ismertséggel, elismertséggel, referenciákkal rendelkezik, és hány munkahelyet teremtett, illetve milyen kreatív ötletekkel járult hozzá saját területének fejlődéséhez.


Az év üzletembere díj


Ezt a díjat olyan üzletember vagy üzletasszony kapja, aki személyes munkájával, ötleteivel, elhivatottságával és kiterjedt kapcsolatrendszerével kiemelkedő mértékben járult hozzá saját vállalkozása vagy vállalata sikeréhez. Az elbírálásnál a vállalkozás, vállalat növekedésében szerepet játszó valós, személyes közreműködés foka a meghatározó.


Az év innovációja díj

Sikerrel pályázhatnak azok a vállalkozások és vállalatok, amelyek olyan új terméket, szolgáltatást, gyártástechnológiai folyamatot, beruházást valósítottak meg, amely saját vállalkozásuk mellett iparáguk jelenét, jövőjét is döntően meghatározza. További kritérium, hogy a belső vállalati struktúrán belül milyen folyamatokkal segítik, inspirálják az új ötleteket.


Díj a közösségért

Rendhagyó kategória. Ebben azok pályázhatnak sikerrel, legyenek civil szervezetek, önkormányzati intézmények, vagy más gazdasági társulások, akik bizonyíthatóan sokat tettek a közösségért. Munkájuk hatással volt kisebb vagy nagyobb közösségekre, falvakra, városrészekre, városokra. A sikeres pályázóknak már hosszabb ideje kell munkásságát kifejtenie.

Letölthető pályázati lap ITT!

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...