Férfi kézilabda

2024.05.16. 11:34

Bajnokavatással ünnepel a Győri ETO-UNI FKC

Az már korábban eldőlt, hogy a Győri ETO-UNI FKC megnyeri a férfi NB I/B-s bajnokságot, ezzel pedig feljut az élvonalba, ahol győri férfi kézilabdacsapat utoljára a 2013/14-es szezonban járt. A zöld-fehérekre még két találkozó vár a szezon során: pénteken 19 órakor a Szigetszentmiklóst fogadják, majd május 24-én Vecsésen fejezik be a bajnokságot.

Kisalföld.hu

Fotó: Mekli Zoltán

A hazai találkozó egyben bajnokavató is lesz, a lefújás után kapják meg az érmeket a játékosok és a stáb, mely szintén változik az NB I-re, a vezetőedző Kilvinger Bálint lesz, aki jelenleg szakmai igazgató a klubnál. Ő Bencze Józsefet váltja a kispadon, de a csapatot az élvonalba visszavezető szakember is marad a klub kötelékében.

 

Szigetszentmiklóson 36–22-re nyertek a győriek, akik természetesen győzelemmel szeretnének ünnepelni. A találkozóra a belépés ingyenes.

Lang Zalán csapatkapitány így nyilatkozott a várakozásairól: „Rendkívül nehéz és kiélezett mérkőzésre számítok, de mindenképpen szeretnénk bajnokhoz méltó módon lezárni ezt az igazán intenzív és kihívásokkal teli, ám annál szebb évet, természetesen mindezt a szurkolóinkkal akik egész évben mellettünk álltak. A mérkőzés utáni ceremóniával szeretnénk végleg megkoronázni az évet.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában