Női vízilabda

2024.04.20. 20:16

Ob I – Szoros meccsen győri vereség

Többször is vezetett két góllal Szentesen az UNI Győr-GYVSE a női vízilabda ob I alapszakaszának zárómeccsén, végül azonban 13–11-re kikapott.

Kisalföld.hu

Szentes–UNI Győr-GYVSE 13–11 (3–3, 3–4, 4–3, 3–1)

Szentes, ob I-es női mérkőzés. V.: Sajben, Ádám.

Szentes: Füsti-Molnár – Varga V. 3, Horváth Zs., Tyukász 1, Dobos 2, Hnatyszyn, Bicskei 1, Erdélyi 1, Horváth L., Korom 2, Kövér-Kis 3, Boldizsár, Bíró, Varga N. Edző: Matajsz Márk. 

UNI Győr: Szombathelyi – Rádli 1, Kenderes 1, Finta Zs., Molnár D., Finta K., Párkányi, Petik 2, Fogarasi, Hetzl, Szedlák 1, Drávucz 6, Szabó I. Edző: Hargitai Attila.

Az első negyed közepén a győriek szereztek vezetést Rádli révén, de hamar jött erre a válasz. Váltott vezetéssel folytatódott a mérkőzés, az első nyolc perc döntetlennel zárult. Hasonló volt a forgatókönyv a második szakaszban is, annyi különbséggel, hogy most rendre a GYVSE vezetett, sőt, 7–5-re el is lépett. Még a harmadik negyedben is sokáig két gól volt a javukra (6–8, 7–9, 8–10), a szakasz végére azonban kiegyenlített a Szentes, mely az utolsó játékrészben két perc alatt három gólt lőve eldöntötte maga javára a találkozót.

Hargitai Attila: – Jó meccset tudtunk játszani a Szentes ellen, két és fél negyedig vezetni is tudtunk, többször két góllal is. A zárónegyedben párszor a védekezésünk elcsúszott, nem értünk oda a veszélyes lövőkre, ez okozott kisebb zavart, ezzel a Szentes csapata élt is, így a mérkőzést is megnyerte. Büszke vagyok a lányokra, olykor szép vízilabdával tudtunk eredményesek lenni, ez a mentalitás kell a továbbiakban is. Szerdán folytatjuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában