Női vízilabda

2024.04.24. 08:15

Ob I – Szentesen kezdi a rájátszást az UNI Győr-GYVSE

A Szentes ellen száll vízbe szerdán 19 órakor az UNI Győr-GYVSE a női vízilabda ob I rájátszásának nyitókörében.

Kisalföld.hu

A hétvégén a Szentes ellen zárta az alapszakaszt az UNI Győr-GYVSE ob I-es női csapata. Akkor három negyeden keresztül szoros csata volt, többször is két góllal vezettek a győriek, a vége azonban 13–11 lett a riválisnak. Igazából annak a találkozónak nagy tétje nem volt, nem úgy a mostani párharcnak, mely szerdán 19 órakor kezdődik, majd vasárnap 16 órakor Győrben folytatódik. Az esetleges harmadik összecsapás április 30-án lesz Szentesen, pontos kezdési időpont még nincs meg.

Hargitai Attila, a győriek vezetőedzője reméli, ezúttal fordított eredmény születik: – Most kezdődik az érdemi része a bajnokságnak, idegenben kezdjük a Szentes ellen a play offot. Pár napja játszottunk velük egy végig kiélezett mérkőzést. Szeretném, ha az a mentalitás, és mutatott játék megmaradna, valamint amit a héten gyakorlunk, főleg védekezésben, az működne, ha ez megvan, akkor ismét játszhatunk egy hasonlóan jó meccset, reméljük, számunkra ezúttal kedvezőbb végeredménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában