Papírforma

2024.04.21. 20:04

NB III foci - Negyvenöt percig bírta a Csorna a listavezető ellen

A Csorna szervezett játékkal gól nélküli döntetlennel zárta az első félidőt. A második játékrész elején viszont hamar hátrányba került és rosszul jött ki az esetleges fordulópontokból, így vereséget szenvedett.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

Tatabányai SC – Csornai SE 3-0 (0-0)

Tatabánya, 400 néző. V.:  Muhari.

Csorna: Ásványi – Füzi, Szabó B., Németh B., Bolla B., Nagy K. (Szőke 85.), Tóth A., Varga B., Márton (Kovács P. 79.), Vizler (Somogyi-Bakos 67.), Németh B. (Szalka 67.). Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Tatabánya: Lóth – Árvai (Szegő 71.), Kovács I. (Soltész 65.), Krupánszki, Kocsis G. (Molnár T. 60.), Szegleti, Katona K. (Forró 71.), Buna, Letenyei, Székely, Szalánszki (Klausz 65.). Vezetőedző: Gyürki Gergely.

Gsz.: Szegleti (46.), Árvai (60.), Szegő (91.).

Kiállítva: Buna (59.).

46. p: Szegleti lefordult védőjéről és a hosszúba lőtt. 1-0. 62. p: a középpályán veszített labdát a Csorna, majd az előre ívelést követően Árvai magabiztosan lőtt a kapuba. 2-0. 92. p: Szegi 8 méterről lőtt a bal  sarokba. 3-0.

Horváth Rudolf: - Azért első a Tatabánya, mert az ilyen mérkőzéseken nehéz helyzetekben, döntő szituációkban azonnal kihasználja az ellenfél hibáit, a fordulópontokból a lehető legrosszabbul jöttünk ki.

NB III Észak-Nyugati csoport

Vasárnap

Puskás Akadémia II–Komárom 0–0

Gyirmót FC Győr II–Caola SC Sopron 2–0

III. ker. TVE–ZTE II 4–2

Budaörs–ETO Akadémia 3–2

Balatonfüred–Haladás-MÁV 1–0

Bicske–Kelen SC 4–0

Dorog–Veszprém 0–2

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában