Kézilabda

2024.04.22. 11:42

NB II – Bravúrgyőzelmet aratott a VKCSK, az Audi ETO újabb lépést tett a céljai felé

Újabb két ponttal kerültek közelebb a feljutáshoz a Győri Audi ETO KC fiataljai, a VKCSK pedig megszerezte első pontjait a felsőházban.

Kisalföld.hu

MÁV Előre–Lipót Pékség 25–27 (10–12)

Székesfehérvár, NB II-es férfimérkőzés, felsőház, 50 néző. V.: Kertész, Miháldinecz.

Lipót: TÖRÖK – HORVÁTH J. 5, MOLNÁR R., HERKOVITS 5, KOVÁCSOVICS, SOKORAY 5, SZABÓ B. 3. Cs.: KŐHALMI 1, KADOCSA 4, FARKAS B. 4, Szűcs, Konkoly. Játékos-edző: Konkoly Tamás.

Konkoly Tamás: – Kapusparádé volt, amihez kellett az is, hogy védekezésünk nagyon jó volt. Emellett támadójátékunk is nagyon eredményes volt. Igazi csapatmunka volt.

Budapesti Honvéd–Agrofeed UNI Győr II 29–29 (12–16)

Budapest, NB II-es férfimérkőzés, alsóház, 30 néző. V.: Kovács T., Széles.

UNI Győr II: PEDERSEN – Keszler 3, LUKÁCS 6, NÉMETH M. 4, PAUER, JUHÁSZ 8, RÁKOS 1. Cs.: Korcsmáros (kapus), Varga M., Vidéki 2, Lantos 1, SERES 3, Csanaki 1, Kurbély. Edző: Rosta Miklós.

Rosta Miklós: – Örülünk az egy pontnak, mert aki a kicsit nem becsüli… Még jobban örülünk, hogy a kézilabda-válogatottjaink kint vannak az olimpián több győri kötődésű játékossal a fedélzeten.

Veszprém Pannon SE–Audi-ETO U21 25–30 (10–16)

Veszprém, NB II-es női mérkőzés, felsőház, 40 néző. V.: Koronczai, Kovács K.

Audi-ETO U21: DOBÁNY – VARGA D. 5, RÉDECSI 4, GRANÁT 1, SZÁR 3, VÁRI 3, FARKAS E. 9. Cs.: BÖDŐ (kapus), KISS D. 2, BORDÁS, NYERGES 1, HALÁSZ, KOVÁCS B., SCHMÉL, JACZKÓ 2. Edző: Kun Attila.

Kun Attila: – Mindig nehéz felnőtt NB II-es meccsen idegenben játszani, főleg a rájátszásban. Az első félidőben az extragyors játékunkkal megleptük az ellenfelet, ráadásul a helyzeteinket is jól használtuk ki. A második félidő küzdelmesre sikeredett, de ebből is mi jöttünk ki jobban. Gőzerővel haladunk a céljaink megvalósítása felé.

VKCSK–Szentendre 29–28 (15–12)

Ikrény, NB II-es női mérkőzés, felsőház, 50 néző. V.: Jáger, Poller.

VKCSK: Süli-Nagy Á. – Giczi 1, PUSZTAI 4, Németh M. 2, Simon Cs., Nagy N. 5, TÓTH M. 11. Cs.: Szalai (kapus), Nagy R., Havasi 2, KELLERMANN R. 4. Edzők: Csomor Tibor, Kiss Lajos.

Kiss Lajos: – Mindent elmond a védekezésünkről, hogy mindössze 38 lövést engedélyeztünk az ellenfelünknek. Ez a szív diadala volt.

SZESE Győr–Tata 27–25 (12–12)

Győr, NB II-es női mérkőzés, alsóház, 50 néző. V.: Papp, Vandróczki.

SZESE: DÁVIDA – Fehér 1, Kondor 1, FARKAS R. 3, SÁNDOR 7, PŐDÖR 4, Pelles 1. Cs.: Bankó (kapus), KORMOS 3, JANKOVICS, FÁBIÁN 6, Rendi, Farkas N., Balogh 1. Edző: Urbán Nikolett.

Urbán Nikolett: – A csapatot szeretném együtt kiemelni, a hozzáállásunk az egész mérkőzés alatt nagyon jó volt. A második félidőt rosszul kezdtük, de négy gólról sikerült fordítanunk. Úgy érzem, az átlövésgólok és a folyamatosan felkeményedett védekezés volt a kulcsa a győzelemnek. Fábián Zsófiának külön gratulálnék, csapatunk motorja volt.

Lipót Pékség–Bicske 30–31 (15–21)

Lipót, NB II-es női mérkőzés, alsóház, 50 néző. V.: Horváth K., Krupánszki.

Lipót: Németh H. – Szalai V. 1, SZALAI ZS. 8, NÉMETH P. 12, MOLNÁR ANNA 3, Molnár Alíz 1, BURNÓCZKI N. 1. Cs.: Burnóczki R. (kapus), Fábián, Wertál, Beke, Takács N. 2, Novits, Császár 2. Edző: Farkas Benedek.

Farkas Benedek: – Az elején összeszedett hátrányt nem tudtuk már ledolgozni a végére. Gratulálok a csapatomnak, hogy végig hitt a győzelembe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában