Labdarúgás

2024.03.17. 17:57

NB III foci - Balhé volt a pályán - Egy gól döntött a Sopron javára az ETO Akadémia ellen - edzői nyilatkozatok

A 76. percben egy fölösleges szabálytalankodásból tömegjelenet alakult ki a pályán, előbb a vendégek csapatkapitányát állította ki a jól bíráskodó játékvezető, majd a győriek fiatal szakvezetőjét küldte le a pályáról.

Páder Vilmos

Caola SC Sopron-ETO Akadémia 1-0 (1-0)
Sopron, 1000 néző. V.: Gáspár.

SC Sopron: Acsádi - Auer, Balogh, Bokor, Szabados,  - Szabó T., Kendrik, Weisz (Végh, 90.), - Kocsis Á., Maka (Schmaler, 87.), Sipőcz (Ignácz, 74.). Vezetőedző: Bücs Zsolt.

ETO: Kiss Á. - Selyem, Szulyó, Kulcsár, Tamás, - Landry (Nagy D., 66.), Bánáti, Mitring (Mascoe, 83.), Neamtiu (Herczeg, 74.) - Tarcsi, Hanzli (Tollár, 83.). Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Szabó T. (43., 11-esből).
Kiállítva: Tamás (76).

Az első fél órában változatos, nagy iramú mérkőzést láthattak a szurkolók, mindkét kapu többször forgott veszélyben. A 43. percben jobbról Kocsis elfutott, a tizenhatos vonaláról beadott Sipőcz elé, aki kapura lőtt, a gólba tartó labda a becsúszó védő kezét érte, a megítélt büntetőt Szabó T. lőtte a hálóba. 1-0.

A második félidőben ellaposodott a játék, előbb az ETO Akadémia ébredt, majd az utolsó 20 perc a soproniaké volt. A 76. percben egy fölösleges szabálytalankodásból tömegjelenet alakult ki a pályán, előbb a vendégek csapatkapitányát állította ki a jól bíráskodó játékvezető, majd a győriek fiatal szakvezetőjét küldte le a pályáról.

Bücs Zsolt: - Igazi megyei rangadó volt. Nagyon fontos három pontot szereztünk, megérdemelten nyertünk. A befejezések ismét nem sikerültek teljes mértékben, de második mérkőzésünket hozzuk le 1-0-s győzelemmel, ez mindenképpen előrelépésnek számít.

Szekeres Adrián: - Igazi megyei rangadó volt. Megfogadtam, hogy vesztes mérkőzés után nem foglalkozom a játékvezetővel, így most sem teszem. Büszke vagyok a fiúkra, mert amit kértünk, megcsinálták. Szomorú vagyok, hogy az ország egyik legnyugatibb pontján 2024-ben rasszista bekiabálásokat kaptunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában