Labdarúgás

2024.03.17. 18:33

NB II foci - Újra kikapott a Mosonmagyaróvár - edzői nyilatkozat

Kisalföld.hu

HR-RENT KOZÁRMISLENY–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 2–1 (1–0)
Kozármisleny, Kozármislenyi Stadion, 700 néző. Vezette: Gaál Ákos (Király Zsolt, Kulman Tamás)

KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke P., Horváth D., Füredi, Turi – Nagy E., Major S. – Molnár Á. (Nagy M., 70.), Tóth Z. (Daru, 58.), Kirchner (Bor, 82.) – Horváth P. (Schuszter, 70.). Vezetőedző: Aczél Zoltán

MOSONMAGYARÓVÁR: Auerbach – Simita, Czingráber, Tullner, Horváth K. – Vukaszovics, Radics (Gáncs, 82.) – Máris, Szabó B. (Bekker, 82.), Csóka D. (Illés D., 66.), – Puhtyejev (Szendeff, 66.). Vezetőedző: Nagy Ádám

Gólszerző: Kirchner (36.), Daru (64.), ill. Radics (68.)

33.: Szabó B. 20 méterről végzett el szabadrúgást, eltekerte a labdát a sorfal mellett, de Lékai kiütötte a bal alsó sarok elől.
36. perc: Tóth Z. indult meg a jobbszélen, elsőre még szerelték, Molnár Á. azonban visszaszerezte a labdát és újra Tóth Zoltánhoz passzolt, aki felnézett és a hosszún érkező Kirchnerhez ívelte a labdát, ő pedig öt méterről a kapuba lőtt. 1-0.
64. perc: A nem sokkal korábban beállt Darut ugratták ki, aki az érkező Auerbach felett a kapuba emelte a labdát. 2-0.
68. perc: Vukaszovics ment el a jobbszélen, majd középre lőtte a labdát, ahol Radics érkezett és közelről a kapuba továbbított. 2-1.

Jobban kezdte a Kozármisleny a találkozót és a 36. percben Kirchner találatával meg is szerezte a vezetést. A vendégek komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani. A szünet után történt gólváltás, melynek révén az Óvár közelebb került a hazaiakhoz, ám utána már csak a mezőnyben folyt a játék.

Nagy Ádám: - Rengeteg helyzetünk volt, több mint az eddigi mérkőzéseinken. Egy igazi befejező csatár hiányát szenvedjük. Végig nagyot küzdöttünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában