Nem tudtak kibontakozni

2024.03.03. 19:53

NB II foci - Értékes három ponttal gazdagodott az ETO Tiszakécskén

A több játékost sérülés miatt nélkülöző ETO értékes három pontot szerzett a kiesés ellen küzd Tiszakécske otthonában és ezzel őrzi a második helyét a táblázaton a Vasas előtt.

Papp Győző

Forrás: Schutterstock

Alacsony színvonalú, sok hibával tarkított mérkőzést játszott a két csapat, amelyen kevés jelentős esemény történt, inkább mezőnyjátékot láthattak a nézők. Végül Csontos korai gólja döntött, a szilárdan védekező ETO a meccs végéig megőrizte az előnyét.

Tiszakécske-ETO FC Győr 0–1 (0–1)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum 300 néző. V.: Lovas.
Tiszakécske: Kiss Á. – Balázs B., Szőr, Viczián, Grünvald(Takács T.,89.) – Bertus, Szekér(Bencze, 89.)Vajda R.(Pongrácz, 66.), Kállai(Kocsis D., 57.) – Cipf(Torvund, 66.), Zamostny. Vezetőedző: Kis Károly.
ETO: Ruisz – Kiss M., Szépe, Boldor (Szujó, 16.), Vianna – Diarra, Tóth R., Csontos (Boschilla, 65.), Skvarka, Kröhn (Huszár, 79.) – Lukic (Riquelme, 46.). Vezetőedző: Szergej Kuznyecov.
Gsz.: Csontos (8.).

8. perc: A mérkőzés első lehetőségéből megszerzi a vezetést az ETO. Kröhn nagyszerűen ment el a bal oldalon a  beadását Csontos közelről lőtte a kécskei kapuba. 0-1.
12. perc: Ismét Kröhn száguldott el a balszélen, remekül centerezett Lukic elé, aki 3 méterről szorongatott helyzetből magasan a kapu fölé küldte a labdát.
16. perc: A győri kapu előtt Boldor megérült, az ETO cserélni kényszerült, a román védőt Szujó váltotta.
85. perc: Zamostny lőhetett 20 méterről egy szabadrúgást. Ruisz magabiztosan védett.

Kuznyecov Szergej: - A mérkőzés elején jól futballoztunk, gólt is tudtunk szerezni, viszont utána nem az történt, amit vártam. A hazai csapat nyomást gyakorolt ránk, jól játszottak, és igazából nem tudtunk kibontakozni a mérkőzésen. Természetesen, ha feljutást akarunk ünnepelni, gyorsan sokat kell fejlődnünk. Úgy gondolom, a hazaiak nem úgy játszottak, ahogy a helyezésükön látszik, a következő fordulókban ki fognak mászni a gödörből, mert annál sokkal jobb csapat, mint amit a tabella mutat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában