Női kosárlabda

2024.03.27. 07:55

NB I – Negyedszer játszik idén a Vasas ellen a SERCO UNI Győr – videó

A női kosárlabda NB I negyeddöntőjében a SERCO UNI Győr szerdán 18 órakor a Vasast látja vendégül az egyetemi csarnokban.

Kisalföld.hu

Dubeiék két mérkőzésen szeretnének túljutni a Vasason.

Fotó: Nagy Gábor

A győriek a második meccsüket szombaton 18 órától játsszák a Vasas pályaválasztása mellett, amennyiben szükséges, a harmadik mérkőzés április 2-án 18 órakor lesz Győrben.

A zöld-fehérek a szezon során háromszor már legyőzték a Vasast. A bajnokság során a fővárosban 88–49-re, Győrben 90–65-re. A Magyar Kupában a bronzmeccsen találkoztak a felek, Győrben 79–54-re győztek Cziczás László tanítványai.

Cziczás László – aki Destiny Slocumra nem számíthat – így várja a párharcot: – Becsülettel felkészültünk a Vasas ellen. Várjuk már a párharcot, és azt, hogy a nehéz szezon első kötelező lépését megtegyük, azaz bejussunk a négy közé. Természetesen szeretnénk ezt két mérkőzésen teljesíteni, hogy megfelelő idő legyen a regenerálódásra és az elődöntőre való felkészülésre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában