Női kézilabda

2024.03.27. 07:15

NB I – A sereghajtó otthonában lép pályára a Győri Audi ETO KC – videó

Szerdán 18 órakor a Kozármisleny ellen lép pályára a Győri Audi ETO KC. A találkozót a nagy érdeklődésre való tekintettel Pécsett, a Lauber Dezső Sportcsarnokban rendezik.

Kisalföld.hu

Ana Gros szerint elsősorban védekezésben kell sokat javulnia a csapatnak.

Fotó: gyorietokc.hu

A mérkőzést megelőzően Per Johanssont és Ana Grost kérdezte a klub honlapja.

„Nyilván értékeltük a vasárnapi mérkőzést, és örülök, hogy láthatóvá váltak a hibáink. Szembenéztünk ezekkel és már hétfőn úgy edzettünk, hogy kijavítsuk a hibákat. A Kozármisleny ellen természetesen nyerni szeretnénk, de emellett a legfontosabb az, hogy tudjunk előrelépni a játék minden elemében egyaránt” – nyilatkozta Per Johansson vezetőedző.

A Kozármisleny jelenleg a tabella utolsó, 14. helyén áll. A baranyai csapat egy győzelem és egy döntetlen mellett 16 vereséget szenvedett idáig. A Budaörsöt a 4. fordulóban verték meg 30–27-re, majd a Vasas ellen szintén hazai pályán sikerült 21–21-es döntetlent játszaniuk. 

A két csapat 2023. október 7-én találkozott egymással az Audi Aréna Győrben, akkor 41–17-es győzelmet arattak a zöld-fehérek, a legjobb győri gólszerző Line Haugsted volt 7 találattal.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában