Női kézilabda

2024.01.03. 09:17

NB I – A NEKA otthonában játssza idei első meccsét a Győri Audi ETO KC

Szerdán 17 órakor a NEKA ellen játssza idei első meccsét az Audi-ETO női csapata.

Kisalföld.hu

Sandra Toft már várja, hogy újra győri színekben léphessen pályára.

Fotó: Győri Audi ETO KC

A 21. fordulóból előrehozott találkozót megelőző várakozásokról Ulrik Kirkely vezetőedző és Sandra Toft nyilatkozott a klub honlapján.

„Mindig izgalmas az, amikor a világbajnokságot követően visszatérnek a játékosok a klubcsapathoz. Annak ellenére, hogy szinte mindenki részt vett a vb-n, mégis különböző eredményeséggel szerepeltek ott. Most a legfontosabb, hogy minél hamarabb visszatérjünk az ETO-s játékrendszerünkhöz és teljesítményünkhöz” – mondta Ulrik Kirkely vezetőedző.

„A NEKA fiatal csapat, amely mindig óriási küzdőszellemmel veti bele magát a mérkőzésekbe. Biztos vagyok benne, hogy nem a legkönnyebb meccsünk lesz ellenük, hiszen hat hét után játszunk újra együtt. Vissza kell rázódnunk a megszokott rutinunkba. Jó lesz újra a klubcsapatban pályára lépni, nagyon várom már a találkozót” – fogalmazott Sandra Toft, a győriek vb-bronzérmes dán kapusa.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában