Női kézilabda

2024.01.23. 20:06

Meghozta végleges döntését a pályafutásáról Stine Oftedal, a Győri Audi ETO KC játékosa

A Sport1 és a Győri Audi ETO KC közös videójában jelentette be Stine Oftedal, a győriek norvég válogatott irányítója, mi lesz vele nyártól.

Kisalföld.hu

Aranyakkal zárná le pályafutását Stine Oftedal.

Fotó: Győri Audi ETO KC

A játékossal készített 27 perces videó első felében a pályafutását elevenítették fel, a legfontosabb kérdés a műsor végén hangzott el.

A hogyan továbbról a következőket nyilatkozta Oftedal (a videón 23:06-nál kezdődik ez a rész):

"Eldöntöttem, hogy az ETO-val nem hosszabbítom meg a szerződésemet, de nem azért mert máshova igazolok. Szünetet tartok, de szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel vége a karrieremnek – kezdte Stine Oftedal. – Sok játékost láttam már visszavonulni, de többen is valahogy mindig kerestek valami megoldást. Számomra viszont az tűnik a leghelyesebbnek, ha végleg abbahagyom, itt, ebben a klubban. Azt érzem, kicsit elfáradtam, de még vannak céljaim ebben a szezonban, ezekért dolgozom még, viszont telítődtem. Nagyon szerencsés voltam az elmúlt években, hiszen folyamatosan játszhattam, szinte alig voltam sérült, ami hatalmas kiváltság. Érzem azonban, hogy nem pihentem, az igazi életbe beleszagolni sem tudtam. Elég volt, de elégedett is vagyok, semmit nem csinálnék másként. Tizenegy évet játszottam külföldön, ebből hetet Győrben. Csodálatos út volt, elértem mindent a kézilabdában. Eljött azonban az idő, hogy közelebb legyek a barátomhoz (Rune Dahmke, német válogatott kézilabdázó – a szerk.), több időt tudjak tölteni vele, a családommal, a barátaimmal."

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában