Labdarúgás

2024.01.26. 07:55

Tragédia - 34 évesen elhunyt a korábbi mosonmagyaróvári futballista

A Kisvárda labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy 34 évesen elhunyt a klub korábbi játékosa, Tóth György - írja a Nemzeti Sport.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

A kisvárdaiak tájékoztatása szerint a korábbi balhátvéd tragikus hirtelenséggel hunyt el az amerikai New Jersey-ben, ahol amatőr szinten még futballozott.

„Tóth György 2011 és 2013 között volt kisvárdai labdarúgó, tagja volt a 2012-ben és 2013-ban NB III-as bajnoki címet nyerő csapatunknak, 2013-ban bemutatkozott az NB II-es csapatunkban, majd utolsó magyarországi klubjába, Mosonmagyaróvárra igazolt. Debreceni nevelésű futballistaként azt megelőzően játszott még Létavértesen, Nyíregyházán, Hajdúböszörményben és Balkányban is” – olvasható a holnapon.

Tóth György fájóan fiatalon távozott. Fotó: Kisvárda FC

A futballista a 2013/14-es bajnoki idényben az NB III-as Mosonmagyaróvárban 12 meccsen szerepelt.

A New Jersey-ben található Garfieldi Magyar Klub január 27-én, szombaton, helyi idő szerint 14 órakor megemlékezést és adománygyűjtést tart. Az adományt a családja számára gyűjtik, hogy Tóth György holttestét haza tudják szállítani, és családja jelenlétében kísérhessék utolsó útjára.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában