Női kosárlabda

2023.12.03. 09:36

Újabb klasszikus párharc – Szekszárdon vendégeskedik a címvédő Sopron Basket – videó

Vasárnap a női kosárlabda NB I-ben a Sopron Basket 17 órakor a Szekszárd otthonában lép pályára.

Kisalföld.hu

Az elmúlt években többször is a Szekszárddal vívta a bajnoki döntőt a Sopron Basket. Azóta a tolnaiak kicsit hátrébb léptek, és a címvédő zöld-sárgák is új alapokra helyezték a csapatot. Ennek ellenére az elmúlt időszakban sikerült jelentősen megerősíteniük keretüket a korábbi közönségkedvenc Aleksandra Crvendakic, a korábban Győrben is szerepelt Beatrice Mompremier leigazolásával, illetve visszatért Határ Bernadett is.

Legutóbb már velük a soraiban verte simán másik egykori nagy riválisát, a Pécset a Sopron. Gáspár Dávid edző akkor úgy nyilatkozott: a játékrendszert még szoknink kell, hogy minden összeállításban jól működjön. Elsősorban a védekezést csiszolták, mert azt szeretnék, hogy ez legyen a fő erényük.
„Elégedettek vagyunk az újonnan érkezettekkel, de kis időre még szükségük van nekik is. Készülünk a Szekszárd ellen, hasonló erényeket szeretnénk csillogtatni” – fogalmazott a szakvezető.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában