Teke

2023.12.05. 11:29

Továbbjutott a Győr-Szol a Magyar Kupában

Hazai környezetben is győzött a Győr-Szol TC férficsapata a Magyar Kupában, így kettős győzelemmel jutott tovább.

Kisalföld.hu

Magyar Kupa

Győr-Szol TC–Villjav Príma SE 6:0 (2379–2276).

Az odavágó mérkőzésen szerzett előny birtokában nyugodtan léphetett gurítóállásba a győri csapat. Ezúttal talán csak a győzelem mértéke volt a kérdéses, hiszen osztálykülönbség van a két együttes között, amit a visszavágón elért legnagyobb arányú, több mint 100 fás eredmény is hűen tükröz. A kettős győzelem után várhatják a következő kupa ellenfelüket.

Psz.: Kiss N. 618, Batki T. 610, Ambrus G. 582, Fincziczki T. 569.

Győri területi bajnokság

Kunsziget–Jánossomorja 5:3 (2550–2493).

Az első párban megszerzett fa előny tudatában nem remegett meg a kunszigeti játékosok keze, így az előnyük fokozatos növelése után a találkozó végén Farkas Attila a mérkőzés legjobb egyéni eredményével zárta le a mérkőzést.

Psz.: Farkas A. 456, Kuller M. 432, Saru R. 423, ill. Tóth Z. 437, ifj. Tóth Z. 427, Lodesz G. 420

Egyéni versenyek

A hétvégén több kategóriában is rendeztek egyéni versenyeket Nyugat-Magyarországon, ahol Győr-Moson-Sopron versenyzői is remekeltek, illetve kiharcolták továbbjutásukat az országos döntőre.

Az amatőr szeniorversenyzők közül a csornai Göncz Tibor jutott be az országos döntőbe, míg az igazolt versenyzők közül Turner Miklós, Cihlár Helmut és Zsirai Gyula (mind Scarbantia SE), Németh Lajos (Jobb Dáma) és Modrovits István (Mosonszentmiklós) is sikerrel vette az akadályt.

Fiúk közül az ifjúsági kategóriában Horváth Ákos és Solt Martin (Mosonszentmiklós), Teberi Marcell (Bábolna) jutotta el az országos döntőre. A serdülők között az AD Flexum két játékosa, Gintli Dominik és Horváth Roland harcolta ki a továbbjutást.

A női utánpótlás területén csak az Ipartechnika Győr SE fiataljai indultak el a versenyeken, közülük ifjúsági kategóriában Gábris Petra és Istenes Hanna, serdülők közt pedig Szabó Boglárka, Salakta Dominika és Gácsfalvi Csenge szerzett jogot az országos döntőbe való részvételre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában