Kosárlabda

2023.12.20. 09:53

Rendbe kell tenni a védekezést - idegenben javíthatnak a soproni lányok

A Sopron Basket élvonalbeli bajnokin – mindkét gárda idegenben – lép ma pályára.

Gáspár Dávid

Fotó: Nagy Gábor

A ma 18 órakor kezdődő bajnokin Szigetszentmiklóson javíthat a Sopron Basket.

„Legutóbb a védekezésünk egyáltalán nem működött, így a következő mérkőzéseken elsősorban arra kell koncentrálnunk, hogy ezt rendbe tegyük. Arra számítok, mindenki összeszedi magát, s csapatként tudunk jó teljesítményt nyújtani. Ha hatvan pont alatt tartjuk az ellenfelünket, akkor szerintem nyerhetünk” – nyilatkozta klubja honlapján Brooks Jelena. 

Hír még a Sopronnal kapcsolatban, hogy Határ Bernadett a Salamanca együtteséhez szerződött. Az Euroligában szereplő spanyol gárda honlapján jelentette be a 2,08 méter magas center leigazolását. A 29 éves kosaras a szezon végéig kötelezte el magát. A Perfumerías Avenida néven szereplő együttes kiemelte, hogy Határ az elmúlt években a magyar válogatottban és a Sopronban is meghatározó ember volt, utóbbival 2022-ben Euroligát is nyert, ráadásul a tengerentúli WNBA-ben is van tapasztalata. A salamancaiak az Euroliga B csoportjában a harmadik helyen állnak jelenleg 5 győzelemmel és 4 vereséggel. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában